Dit is de hardcore versie van doodtrappertje

feb 04 2017, 17:00 Entertainment
division1samuraiandninja13
Na Taser Football hebben we nog een sport gevonden die ons voorstellingsvermogen te boven gaat. De sport Combaton is sinds een paar jaar te beoefenen en groeit snel. Deze sport is een combinatie van MMA, tikkertje en estafette lopen.
Dat klinkt als een bijzondere combi en dat is het ook. De bedenker van de sport, Steve Blanton zegt op zijn site : ''It is a nice activity for children to get outside and run around with kids their age. Officiating comBATON is similar in a lot of respects to football and Tae Kwon Do point sparring. The equipment is fairly easy to use and fairly inexpensive. So anybody can pretty much start up a team, if they want to. It’s definitely a contact sport. But it’s not something that is really dangerous as long as you keep the game under control."
Het komt er op neer dat er niks aan de hand is als de regels worden gevolgd. Het is een gezellige, sociale bezigheid die ervoor zorgt dat kinderen lekker buiten spelen en bewegen. Wij hebben daar toch een ander beeld bij, oordeel zelf maar!
Hier de uitgebreide introductie van Combaton.
Delen met
Ook interessant