The Dark Knight Rises: Diddy's epische Halloween-stunt en ruzie met Warner Bros

nov 02 2023, 16:01 Entertainment
397499148 351376814049350 4899152828513623437 n 2
Je weet hoe rapper Diddy altijd alles uit de kast haalt met zijn Halloween kostuums, toch? Nou, dit jaar besloot hij alle aandacht te trekken met een ware stunt. Hij trok alles uit de kast met zijn kostuum en niet zomaar een kostuum: die van Batman! Op Insta heeft de rapper een video geplaatst die veel losmaakt en veel vragen achterlaat.
Hij droeg dit epische kostuum nadat hij vorig jaar een juridische waarschuwing had gekregen van Warner Bros. Nog niet zo lang geleden, tijdens Halloween 2022 droeg hij een joker-kostuum en het lijkt erop dat de mensen van Warner Bros. Er niet zo blij mee waren.

Diddy versus Warner Bros.

Diddy vertelde over zijn juridische problemen met Warner Bros. Tijdens een optreden bij Jimmy Kimmel. Hij legt uit dat het juridische team van WB hun arendsogen op hem gericht ha en ze zeiden allemaal: “Jouw volledige Joker-make-up betreedt het auteursrecht van onze Joker.”

Uitdagen

Diddy, brutaal zoals hij is, liet zich niet afschrikken door die mededeling. Sterker nog, hij had iets groots in gedachten voor Halloween 2023. Hij zei tegen Jimmy dat hij van plan is Warner Bros. juridisch team opnieuw op scherp te zetten met een ander kostuum geïnspireerd op een van hun iconische personages.

Net uit een film

Hoe dan ook, Diddy being Diddy, liet die waarschuwing hem er niet van weerhouden Halloween in stijl te vieren en hij was niet verlegen om het te delen met de wereld. Hij plaatste verschillende video’s op social media waarin zijn epische kostuum werd getoond en in één daarvan zit hij boven op de Batmobile uit de iconische Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan.

The strike is over

Maar het beste deel? Aan het einde van een van de video’s bracht hij een nogal mysterieuze maar dramatische boodschap over. Diddy had, op echte superheldenmanier, plezier met een Hollywood-bigshot. In de video laat hij een directeur achter voor een gebouw, uitgekleed en gekneveld, met een bord waarop staat: "The strike is over! Love, The Darkest Knight." Je kunt niet anders dan bewonderen en lachen om Diddy's toewijding aan het personage en zijn flair voor het theatrale.
Het laat alleen maar zien dat wanneer Diddy besluit een personage te omarmen, hij er echt all-in voor gaat, waardoor Halloween voor ons extra vermakelijk wordt. Wie weet waar hij volgend jaar mee op de proppen komt?
Delen met
Ook interessant