Wannahaves: 'Death From Below' van Dillinger Labs, 's werelds eerste draadloze subwoofer met accu

jan 21 , 18:58 Entertainment
dfb 4 f619e06e 254e 4337 949f 45baaa7443e1
De pioniers achter het de nieuwste draadloze verbinding (zonder WiFi en Bluetooth), SKAA, heeft een nieuw speeltje dat baanbrekend was geweest in het tijdperk der illegale corona raves. Dillinger Labs kondigt de lancering van de 'Death From Below' (DFB) aan, 's werelds eerste draadloze, mobiele subwoofer die werkt op een oplaadbare accu. Dit door Canadezen ontworpen speeltje is vanaf nu te pre-orderen en zal in maart worden verzonden.

Death From Below

De DFB is een beestachtige subwoofer, maar wat 'm echt onderscheidt, is de robuuste ingebouwde batterijoptie. Met professionele SKAA draadloze audio, volledig vrij van het Nederlandse Bluetooth en WiFi, biedt het een lagere latentie, waardoor het ideaal is voor DJ-gebruik met andere SKAA-compatibele luidsprekers, zoals alles van Soundboks . De Death From Below subwoofer koppelt eenvoudig met alle Soundboks-modellen (3, 4 en Go) en met toevoeging van een SKAA-ontvanger kan elke luidspreker worden omgezet naar echte SKAA box.

Monsterlijke specs

Belangrijke specificaties zijn onder andere het draadloze bereik tot 50 meter, de 40 uur durende batterijduur en 122dB vermogen. Fast-chargen is ook geen probleem want in twee uur is die weer de oude. Als we het over monsterlijk hebben bedoelen we ook dat ook echt, zo is deze unit van vijftien kilo 'all-weather proof' zelf zeggen ze: "DFB is good to go, ongeacht wanneer of waar je een gig hebt". Ander pluspuntje is dat de 'Death From Below' niet bepert is om alleen met de Soundboks te gebruiken, je kan vrijwel elke full-range PA-luidspreker er op aansluiten. Een beetje huis/tuin/bos feestje heeft gewoon een subwoofer nodig en zonder stroom ben je vaak niet ver van huis, of juist wel.

Prijskaartje

Maar goed, zo'n wandelende trilmachine is natuurlijk niet gratis, al helemaal niet als het een van de weinige is die compleet draadloos te gebruiken is. Je kan de DFB pre-orderen voor zo'n US$899. Helemaal wild geworden? Hieronder leggen de makers haarfijn uit waar deze monsterlijke unit daadwerkelijk toe in staat is.
Delen met
Ook interessant