Wannahaves: De SOUNDBOKS generatie 4

Stel je voor: een Bluetooth-luidspreker die niet alleen extreem krachtig is, maar ook bestand tegen álles wat een feest kan brengen. Gewoon eentje die je in principe kan uitlenen zonder dat het gezeik is dat je een stereobox als mono terug krijgt. Met een volume van maar liefst 126 dB blaast de SOUNDBOKS 4 moeiteloos het dak van elk evenement en dat is nog maar het begin.

Na drie generaties aan knallers hebben ze ‘t toch weer voor elkaar gekregen, weer een betere. Hoewel er minimale updates aan het uiterlijk zichtbaar zijn, is die van de binnenkant toch weer tien jaartjes jonger.

Soundboks

Waarom zou je je anno 2023 nog binden aan een vast geluidssysteem? Of je nou op het strand, in het park of op een spontane BBQ bent, het is bijna altijd gezelliger met wat tunes op de achtergrond. De draagbaarheid en kracht van de SOUNDBOKS 4 opent de deur naar grenzeloos luisterplezier. Geen gedoe met kabels of stopcontacten. Neem hem mee, zet hem aan en creëer een feestelijke sfeer waar je maar wilt. Zo kan je op ieder moment de dansvloer openen en van elke locatie een potentiële party zone maken.

Party-proof

De formule achter deze unit? Een verwisselbare accu, goed voor 40 uur onafgebroken muziekplezier. Alsof dat nog niet genoeg is, is deze partycrasher ook nog eens water, sneeuw, kou én hittebestendig. Ja, je leest het goed je zou hem eventueel, in een waarschijnlijk niet al te nuchtere staat, zelfs in het zwembad kunnen laten vallen. Dat kan die gewoon hebben. Ook hebben ze aan surroundsound gedacht, zo kan je bijvoorbeeld vier andere boxen connecten voor als je je gehoor niet echt dierbaar bent.

Alleskunner

Los van de krachtpatserige features waardoor die wel tegen een stootje kan, produceert die ook echt monsterlijk geluid. Denk aan een speelduur van wel 40 uur bij gemiddeld volume, of zes uur knallen met een maximaal volume van wel 126 dB. Komt door die twee woofers van tien inch. Voor de creatives onder ons hebben ze ook dingen bedacht, met die aux en RCA-aansluitingen kan je makkelijk microfoons, DJ-mixers en instrumenten aansluiten, om effe de show te stelen. In de nieuwste generatie zijn alle drivers geüpgraded. Met een geluidskwaliteit die niet alleen goed klinkt, maar ook goed voelt als je snapt wat we bedoelen. Voor iets minder dan duizend piek kan je jezelf de trotste eigenaar noemen van misschien wel de dikste bluetooth-boks van het moment. Meer info op de site van SOUNDBOKS.

Reageer op artikel:
Wannahaves: De SOUNDBOKS generatie 4
Sluiten