Amerikaanse strijd tegen groots faillissement zie je in A Man in Full

mei 11 , 16:58 Entertainment
mv5bn2y1njdkmtutzjvjys00ndk3ltlmytutngq2n2qzytzmyjg1xkeyxkfqcgdeqxvymta4mjy1njmz v1
Een keer geen serie die gaat over de ruziënde maffia, stalkende exen of andere series waar bijna meer in wordt geschoten dan gepraat. Dit keer hebben we een nieuwe Netflixtopper voor jullie klaarstaan, die gaat over geld, vastgoed en faillissementen. A Man in Full is de nieuwe Netflix original die je moet kijken en dat blijkt wel als we zien dat het op nummer twee staat in de top 10.
Amerikaanse series zijn altijd lekker smeuïg. Deze is dat ook wel, maar zeker niet op een vervelende manier. Anders zouden we het jullie natuurlijk niet aanraden! Misschien ligt het aan de hoofdpersonen of het onderwerp, maar het kijkt heerlijk weg.

A Man in Full

Tja, als je de grootste vastgoedmagnaat van Atlanta plotseling failliet gaat, is dat natuurlijk reden voor paniek. Charlie Croker is die grote meneer en hij komt erachter dat hij zakelijk niet alleen problemen krijgt wanneer zijn faillissement dreigt, maar de politiek hier ook belangen bij heeft. Reden tot drama dus. Wat al helemaal reden tot drama is, is als mensen proberen te profiteren van zijn val terwijl Croker er alles aan doet om zijn imperium te redden.
De serie bestaat uit zes afleveringen van minimaal 38 minuten en maximaal 48 minuten. Kwaliteit boven kwantiteit zullen we dan maar zeggen!

Cast

We weten niet wie deze acteurs heeft gecast, maar we willen hen een applausje geven. De vastgoedmagnaat Charlie Croker wordt namelijk vertolkt door niemand minder dan Jeff Daniels. Het lijkt wel alsof deze rol speciaal voor hem geschreven is, maar dat komt misschien ook wel doordat hij een bak aan ervaring heeft. Ken je hem nog uit American Rust, Godless en natuurlijk het hilarische Dumb & Dumber? Wij in ieder geval wel! De knappe Sarah Jones, bekend van Alcatraz zien we ook voorbijkomen. Net zoals Tom Pelphrey en Diana Lane.
Delen met
Ook interessant