De N60 MM.01 is een moddervette elektrische motor uit de toekomst

redactie 9 Jun 2019 Machines

We zien de elektrische motor steeds vaker verschijnen. In de tijd dat alles groener en beter moet worden, moeten fabrikanten zich daar ook maar een beetje op aan passen. De vier Belgische merken achter deze motor snappen dat en bundelde hun krachten voor deze geweldige e-bike. Dit is de N60 MM.01.

Door zijn lichte gewicht en zijn 163 pk-sterke elektromotor blaast ‘ie binnen drie seconden van nul naar honderd. Da’s dus goed vasthouden, want anders waai je er zo af. Het bereik van deze bijzondere tweewieler is ook zeker niet misselijk. Het schijnt namelijk dat ‘ie zo’n 330 kilometer kan rijden op een volle batterij. Als ‘ie dan leeg is hoef je je geen zorgen te maken, want er wordt ook gesteld dat ‘ie razendsnel op kan laden. tachtig procent in slechts twintig minuutjes. De technologie staat voor niks.

N60 MM.01

Mocht je één van de twintig exemplaren willen kopen dan moet je er snel contact opnemen met Sarolea. Is het je gelukt, dan krijg je wel meteen het hele pakket. De motor komt namelijk met een vet motorpak, een lijpe carbon racehelm en een vlijmscherp vlindermes. Waar je die voor nodig hebt? Geen idee. Lijkt wel een Belgenmop: ‘om de weg af te snijden.’

Foto’s: Sarolea

 

Reageer op artikel:
De N60 MM.01 is een moddervette elektrische motor uit de toekomst
Sluiten