Transformeer je vriendin in Doutzen met deze knappe setjes

Redactie 21 dec 2017 Girls

Jongens, even attentie nu. Het speelkwartier is over, want kerstmis is nu nog maar een paar dagen bij ons verwijderd. Toen je minderjarig was kon je misschien wegkomen zonder een cadeautje, maar nu wordt er gewoon wat van je verwacht dat je iets leuks koopt voor mevrouw de vriendin. Wat dacht je van Doutzen Stories?

Waarom dan niet gelijk iets kopen waar jullie allebei gelukkig van worden? Ja toch? Nee, je kan niet aankomen zetten met een PlayStation 4 en Call of Duty: WWII. Maar wat dacht je van iets dat het vuur in de slaapkamer even flink aanwakkert?

Met een sexy lingeriesetje kun je wel aankomen maat. Moet je eens opletten hoe leuk ze dat vindt. Daarmee laat je zien dat je haar nog steeds ziet als die bloedhete vlam van de eerste date. Dat je haar niet voor lief neemt, maar dat je het nog steeds leuk vindt om haar in een sexy pakje te zien en dat ze jouw hoofd nog steeds op hol brengt. Zeg nou eerlijk, zo zien we ons vriendinnetje toch allemaal wel eens graag?

Laat Doutzen nou net een paar heerlijke setjes hebben uitgebracht in samenwerking met Hunkemöller. Vurige bedoening hoor. Zitten heel wat pikante setjes bij Doutzen Stories waar wij hartstikke blij van zouden worden als onze chick daarmee opeens in de deuropening zou staan. Heb jij even mazzel dat we 20% korting hebben gefikst op de hele Hunkemöller-collectie. Ga voor de Doutzen Lingerie naar hunkemoller.nl Vul de kortingscode FHM@HKM2017 in en scoor dat lekkere kerstcadeautje. 

Winnen!
En dan geven we ook nog 50 euro gratis shoptegoed weg aan een van onze lieftallige lezers! Winnen? Stuur een appje naar je vriendin dat je met kerst niet mee kan naar haar ouders (jouw schoonouders dus) omdat je met vrienden hebt afgesproken, deel de screenshot met haar reactie in de comments op Facebook en laat ons lachen. De leukste inzending wint de waardebon van 50 E!

1. BH Eternity  

Doutzen Stories

2. BH Attraction
Doutzen Stories

3. Shortie Chiffon PleatsDoutzen Stories

4. All over lace top Doutzen Stories

5. Roze BH

Doutzen Stories

7. String fetishDoutzen Stories

8. BH eternityDoutzen Stories

9. Bracelette seductionDoutzen Stories

10. Body eternityDoutzen Stories

11. BH Fascination

Doutzen Stories

12. Kimono all-over

Doutzen Stories

13. BH UltimateDoutzen Stories

Gebruik voor de aanschaf van Doutzen Stories kortingscode FHM@HKM2017 en scoor je favoriete setje met 20% korting!

In samenwerking met Hunkemöller

Reageer op artikel:
Transformeer je vriendin in Doutzen met deze knappe setjes
Sluiten