Wij hebben het perfecte kerstcadeau voor je vriendin gevonden

Redactie 7 dec 2017 Girls

De Kerstman zit op z’n slee vanuit Finland, de rendieren werken zich een slag in de rondte en het hele stel is onderweg naar Nederland. Het blijft een mooie tijd vol warmte, gezelligheid en… cadeautjes! Ja! Natuurlijk krijg jij ook een cadeautje. Maar hé hé hé, vergeten we niet iemand? Je vriendin verdient niets anders dan het allerbeste en laten wij nou nét het perfecte kerstcadeau voor haar hebben gevonden.

Niet alleen voor haar, ook jij gaat hier garen bij spinnen makker. Er is geen enkel cadeau waar je twee mensen zo ontzettend gelukkig mee maakt als met een uitdagend setje lingerie. Laat Hunkemöller nou net de chosen one zijn om jou daarbij te helpen.

Speciaal voor de kerstperiode en voor de lieftallige FHM-lezers die wanhopig op zoek zijn naar een geschikt cadeau voor de vrouw van hun leven, hebben we moddervette korting gehosseld. 20% maar liefst, makker. Het lijkt Black Friday wel en dat op de eerste donderdag van december. Beter gaat het niet worden. Hieronder hebben we een aantal suggesties voor je klaarstaan, wat ongetwijfeld fabelachtig zal staan bij jouw meisje. Als dat geen vurige kerst oplevert dan weten wij het ook niet meer.

Ga dus als de wiedeweerga naar hunkemoller.nl, hengel die 20% korting binnen met de kortingscode FHM@HKM2017 en maak je vrouw blij. Blij met zo’n leuke, attente en lieve vriend die zo’n uitmuntend gevoel voor stijl, klasse en sexyness. Hieronder vind je de Glam-lijn van Hunkemöller om wat inspiratie op te doen. Doe er je voordeel mee!

1. De Bralette Violet Eyelash: hier te koop

2. Brazilian violet eyelash: hier te koop

3. Rebel high leg halter body: hier te koop

4. Strapless beugel bh: hier te koop

5. Maximizer beugel bh: hier te koop

6. Maximizer beugel bh paars: hier  te koop

7. Bralette violet eyewash zwart: hier te koop

8. Maximizer beugel bh zwart: hier te koop

9. Voorgevormde bh beugel rood: hier te koop

10. Camiset zwart: hier te koop & lace body rood: hier te koop

11. Longline beugel rood: hier te koop

11. Voorgevormde longline beugel: hier te koop

In samenwerking met Hunkemöller

Reageer op artikel:
Wij hebben het perfecte kerstcadeau voor je vriendin gevonden
Sluiten