Zoek niet verder voor een kerstcadeau en scoor deze chille outfit voor je chick

Redactie 14 dec 2017 Girls

De sneeuw is alvast gevallen, de boom staat inmiddels in huis en over twee weken mogen we allemaal weer massaal ons buikje rond eten bij onze (schoon)families. De kerstdagen staan voor de deur! Naast de extra kilo’s, betekenen de feestdagen ook dat we weer cadeautjes moeten kopen voor onze geliefde vrouwen. Elk jaar is het weer een zoektocht van jewelste naar iets leuks. Laten wij nou net iets moois voor je meisje hebben gevonden! 

Vorige week attendeerden we je al op de sexy lingerie van Hunkemöller, maar laten we niet doen alsof onze vrouwen elke dag de kaarsjes aansteken, in de keuken springen om je lievelingsmaaltijd te bereiden om zichzelf daarna in een sexy lingeriesetje te hijsen en jou op hartstochtelijke wijze proberen te verleiden tot dampende slaapkameravonturen.

In werkelijkheid weten de lieftallige ladies niet hoe snel ze bij thuiskomst hun make-up van hun knappe snoetje moeten boenen, de haren in een staart moeten knopen om daarna hun geliefde joggingspak aan te trekken.

En geef ze eens ongelijk. Zit natuurlijk ook veel lekkerder dan zo’n straf rokje en de borsten strak in het korset. Nou heeft Hunkemöller dus een heel assortiment waarin ze potentiële lievelingskleren voor je vriendinnetje verbergen. Van zijdezachte pyjamapakjes tot superchille onesies. De ideale luie-zondag-outfit voor elk meisje. Dit gaat je vriendinnetje waarderen jongen, dat jij, het barmhartige, warme en lieve vriendje zich zo kan inleven dat je zo’n heerlijke chilloutfitje voor haar koopt. Liefde komt in grote getale je kant op, dat kunnen we je verzekeren. Dan hebben we ook nog 20% korting op de hele Hunkemöller-collectie voor jou gefixt! Vul de kortingscode FHM@HKM2017 in en sla je slag. Ga snel naar hunkemoller.nl en scoor je cadeautje voor onder de boom.

Winnen

Omdat het kerst is geven we 50 euro gratis shop tegoed weg bij Hunkemöller! Winnen? Tag in de comments op Facebook  je vriendin/scharrel/moeder die jij een nieuw setje van Hunkemöller gunt, geef eventueel nog op creatieve wijze aan waarom juist zij dat verdient en pak die 50 euro aan shoptegoed.

1. Blauwe sweater

2. Andere blauwe sweater

3. Fleece sweater

4. Grijze sweater

5. Badjas

6. Roze onesie

7. Pantoffels

8. Bruine onesie

10. Grijze WISH sweater

11. Grijze onesie

12. Hood snood

13. Hood snood

14. Puppy sloffen

15. Fleece vestje

In samenwerking met Hunkemöller

Reageer op artikel:
Zoek niet verder voor een kerstcadeau en scoor deze chille outfit voor je chick
Sluiten