Tijd voor extase, want het is vandaag Wereld Orgasmedag!

Redactie 21 dec 2017 Entertainment

Haal de heggenschaar van zolder, zet de tube glijmiddel op je nachtkastje en begin vast met rek- en strekoefeningen, want vandaag genieten we in volle overgave. Wereld Orgasmedag is een dag waarop we allemaal in ultieme, simultane staat van extase komen.  Of voor de gewaagden onder ons, het blijft gelukkig droog tot vannacht.

De bedenkers van deze dag wilde nergens meer boos over te hoeven zijn en streefden naar wereldvrede. Het is allemaal begonnen dat de boze Arabieren, de Hutu’s en de Tutsi’s hun strijdbijlen tijdelijk begraven omdat een orgasme allerlei positieve energie de wereld zou inspuiten. Wij kunnen ons geen betere wapenstilstand bedenken. Dus leg allemaal je wapens neer en haal je gereedschap tevoorschijn, want vandaag is het genieten blazen.

Niet te veel bij de reden nadenken dus en gewoon gezellig mee doen. Hier op de redactie hebben we allemaal een uurtje eerder vrijaf genomen om de files te vermijden en extra lang van de avond te genieten. Heb je thuis geen vrouwtje op je wachten, die in de meest sexy lingerie klaar staat, dan hebben we hier nog wat inspiratie materiaal. Hoe dan ook: tijd voor actie, makker.

Foto: Femina

Fijnedagen

Reageer op artikel:
Tijd voor extase, want het is vandaag Wereld Orgasmedag!
Sluiten