Donnie knalt 2019 binnen met nu al iconische clip

redactie 16 mrt 2019 Entertainment

Als je hem nog niet gezien hebt, dan moet je gelijk alles uit je handen laten vallen en deze nieuwe track van Donnie aka Maradonnie aka Koning Toto uit je speakertjes blazen. De buurman heeft even pech want ten eerste bewijzen de funky beat, solide flow en geniale woordspelingen dat Donnie elk jaar weer boven zichzelf uitstijgt. Daarnaast zal je ook geen lach kunnen onderdrukken door alle gastoptredens in de videoclip.

Feat. Willie Wartaal

De rapper heeft namelijk een heel blik aan BN’ers opengetrokken om een gastrol te spelen. Van Wilfred Genee tot Frans Bauer tot Sjaak (aka Mister Shakes aka De trots van Auwst) het komt allemaal voorbij. Herken je ze allemaal? Donnie wordt bovendien bijgestaan door Willie Wartaal en dat is natuurlijk altijd een gouden combinatie. De boys zijn bekend om het strooien van bizarre teksten en het is dus weer ouderwets genieten.

Donnie – Door Het Licht stream je hier:

Donnie deelde laatst ook nog een foto van hem met Guus Meeuwis aka Suug Meeuwoe. FHM sprak deze week met de Brabantse zanger over het winnen van de Lennaert Nijgh-prijs.

 

View this post on Instagram

 

Suug Meeuwoe x Maradonnie

A post shared by KONING TOTO MARADONNIE 👸🏼 (@maradonnie) on

Reageer op artikel:
Donnie knalt 2019 binnen met nu al iconische clip
Sluiten