De 10-jarige dochter van Beyoncé biedt even 81.000 euro tijdens een veiling

Hoeveel geld hadden jullie op je rekening toen jullie 10 jaar oud waren? Misschien honderd euro? De dochter van Beyoncé en Jay-Z daarentegen veel en veel meer. Afgelopen weekend bood Blue Ivy Cater op een paar diamanten oorjuwelen tijdens een veiling voor het goede doel. Dat immense bedrag bleek niet genoeg te zijn. Ze werd overboden door een ander kind. Crazy! 

De grandioze veiling werd gehouden op het Wearable Art Gala in Los Angeles. Daar deed Blue Ivy een poging voor het duurste item van de avond. Onder toeziend oog van haar ouders bracht de teenager een bod uit van meer dan 81.000 euro op een paar Lorraine Schwartz-diamonds.

Dochter van Beyoncé

De dochter van het famous stel vond de veiling te langzaam gaan. Bij een bod van ruim 70.000 euro stond ze, tegen alle verwachtingen in, op en besloot ze te wapperen met haar bordje. Ze legde even 10.000 euro extra op tafel. Bizar genoeg bleek dit te weinig te zijn. Het kind van oprichter Mielle Organics, een huidverzorgingsmerk, bood uiteindelijk meer. De diamanten oorbellen gingen voor ongeveer 106.000 euro onder de hamer.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Blue Ivy een bod doet tijdens een veiling. In 2018 bood de zesjarige dochter van Beyoncé tijdens een gala op een acrylschilderij van Sidney Poitier. Daar werd een bod van zo’n 19.000 euro uitgebracht, maar ook hier werd ze weer overboden. Het zit haar ook allemaal niet mee, maar ja… je moet wat met zoveel spaargeld. Wat zal haar volgende bieding worden? De trouwring van Whitney Houston? We gaan het meemaken!

Reageer op artikel:
De 10-jarige dochter van Beyoncé biedt even 81.000 euro tijdens een veiling
Sluiten