Henry Cavill laat zijn capeje weer wapperen in nieuwe Superman-film

okt 25 2022, 10:57 Entertainment
superman
Het kwaad wordt weer bestreden en de mensheid wordt weer gered. Na zes jaar is hij terug van weggeweest. Henry Cavill is weer te zien als Superman. Het heugelijke nieuws maakte de Britse acteur gister bekend op zijn Instagram aan de hand van een video.
Het heeft even geduurd voordat het nieuws naar buiten kwam, want Cavill wilde de fans niet afleiden van de zojuist uitgebrachte superheldenfilm Black Adam met in de hoofdrol Dwayn Johnson. Superman liet in Black Adam zijn capeje al een klein beetje wapperen, maar nu is de held dan ook echt terug te zien met een eigen film.

Verhaal Superman

Zijn naam verklapt het al een beetje, maar Superman is geen doorsnee jongeman. De held is geboren op de planeet Krypton. Toen de planeet op het punt stond om te ontploffen, stuurden zijn ouders hem in een capsule naar de aarde. Superman werd gevonden en geadopteerd en kreeg de naam Clark Kent. Terwijl hij opgroeide merkte Clark dat hij niet was zoals anderen. Hij ontdekte dat hij speciale krachten bezit. Uitgegroeid van jongen tot man, besloot Clark zijn krachten te gebruiken om zich in te zetten tegen het kwaad. Als ‘gewone man’ werkte hij als journalist waar hij samenwerkte met Lois Lane. Tevens zijn schatje in de films.

Henry Cavill

Henry Cavill groeide op in Jersey. Een klein eiland tussen Engeland en Frankrijk. De eerste grote filmrol die de acteur op zijn naam kon schrijven, was die van Thomas Aprea in de film Laguna . Zijn carrière verliep niet zonder de nodige teleurstellingen. Zo deed hij auditie voor de hoofdrol in Batman Begins , solliciteerde hij voor de rol van James Bond en deed hij auditie voor rol van">de rol van Superman in Superman Returns . Allemaal zonder succes, want zijn krachten werden niet erkent. Het was zelfs zo erg dat hij in 2005 werd uitgeroepen tot de meest ongelukkige man van Hollywood. Net even iets anders dan een Oscar. Maar goed, Superman zou Superman niet zijn als hij zich niet wist te herpakken. Zeven jaar later wist Cavill er alsnog van door de gaan met de rol van Superman.
Wanneer de film precies uitkomt is nog niet bekend, maar dat Superman weer Returns is een feit!
Delen met
Ook interessant