Dit is het volledige team aan nieuwe Top Gear presentatoren

webredactie 11 feb 2016 Machines

Alle presentatoren van het nieuwe Top Gear tijdperk zijn bekend en voor de autoliefhebber zitten er genoeg bekende namen tussen. Sinds de drie eindbazen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Amazon zijn vertrokken is de BBC op zoek gegaan naar een geschikte vervangers. Die hebben ze nu gevonden!

Eerder maakte de Britse omroep bekend dat Chris Evans en Matt LeBlanc het programma zouden gaan presenteren en natuurlijk is de mysterieuze man in het wit, The Stig, ook weer van de partij. Nog eens vier anderen presentatoren zullen het trio aanvullen. Te weten: Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan en Rory Reid. Het feit dat er zoveel presentatoren zijn gestrikt voor het programma betekent dat het format er anders uit gaat zien en dat er meer elementen in de show zullen verschijnen. Zegt natuurlijk ook genoeg dat er dubbel zoveel presentatoren nodig zijn om het olijke trio van voorheen waardig te kunnen vervangen. Voor de mensen die niet bekend zijn met de nieuwe presentatoren, hier een kleine introductie.

Sabine Schmitz

De Duitse blondine is autocoureur en verscheen al een paar keer in het programma. Ze kan dus aardig overweg met een pook en is best leuk om naar te kijken ook.

Chris Harris

Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal ‘Chris Harris on Cars’ waar hij de nieuwste speeltjes op wielen test. Hij werd al genoemd als eventuele presentator en nu dus definitief van de partij. Een regelrechte aanwinst als je het ons vraagt.

Eddie Jordan

Een man bij wie de benzine door de aderen stroomt, want draaide in het verleden talloze jaren mee in het Formule-1 circuit. De voormalig teamleider en oprichter van F1-team Jordan was al commentator voor de BBC bij de Grand Prixs en is een verrassende naam in het nieuwe Top Gear team. 

Rory Reid 

Rory is een autojournalist die ook zijn eigen YouTube-kanaal heeft. Iemand die niet op z’n mondje is gevallen, dus die kan wellicht het brutale toontje van Top Gear voortzetten. De grote onbekende in het nieuwe presentatorteam. 

We zijn benieuwd naar de eerste aflevering! 

Reageer op artikel:
Dit is het volledige team aan nieuwe Top Gear presentatoren
Sluiten