Dankzij Pornhub kun jij walvissen redden met je rechterhand

Steeds meer walvissen, zoals de potvis, hebben het steeds moeilijker en daarom is het aan ons mannen om deze enorme zoogdieren te gaan reden. Het leefgebied van deze vriendelijke reuzen wordt ernstig bedreigt en er is veel geld nodig om ze te beschermen. Je kan natuurlijk een paar euro doneren of langs de deuren gaan, maar er is nu een gemakkelijkere en vooral leukere manier.

De bekendste pornowebsite ter wereld zet zich deze maand namelijk in voor het welzijn van de grootste bewoners van de oceaan. Hun dochteronderneming Pornhub Cares is het project Save The Whales gestart en het komt er op neer dat jij al rukkend de walvis kan redden. Voor iedere 2.000 views, tussen 13 en 29 februari, wordt 1 dollarcent gedoneerd aan het goed doel. Dat lijkt misschien niet zo heel veel, maar vergeet niet dat er vorig jaar meer dan 87 miljard ondeugende video’s zijn bekeken op Pornhub.

Dus pak vanavond je laptop erbij, surf naar je favoriete bron van volwassen filmpjes en red de walvis. Denk er wel aan dat het gaat om zoveel mogelijk video views, dus zorg ervoor dat je het hoogtepunt niet meteen al bij de eerste video bereikt. De walvissen zullen je namelijk eeuwig dankbaar zijn als je het deze langer dan vijf minuten volhoudt.

Reageer op artikel:
Dankzij Pornhub kun jij walvissen redden met je rechterhand
Sluiten