De meest opmerkelijke producten die mensen zelf van IKEA-tassen maakten

Redactie 14 mei 2017 Entertainment

Jij bent ongetwijfeld eens in een IKEA geweest, de kans is groot dat jouw kledingkast ervandaan komt en waarschijnlijk heb je ooit de bekende FRTAKTA-tas voor 60 cent moeten aanschaffen voor je boodschappen. Zoja, dan heb je het gemerkt: die dingen zijn niet kapot te krijgen. Het is ook om die reden dat miljoenen, zo niet miljarden mensen de tas nog ergens in huis hebben.

Vorige maand kwam het Italiaanse Vetements en Balenciaga met haar eigen IKEA-tas. Het ding lijkt sprekend op de FRAKTA-tas die de Zweedse keten haar klanten voor minder dan een euro meegeeft. Deze uitvoering is natuurlijk van echt leer en V&B is een duur merk, wat de prijs beinvloedt want deze tas kost meer dan 2 duizend dollar. Je kunt bij dure producten vaak zeggen: maar dan heb je ook wat en het gaat niet kapot. Het ironische is dat deze tas een remake is van de FRAKTA-tas, die ook niet kapot kan.

IKEA reageerde natuurlijk op deze advertentie met een eigen poster, waarin de voordelen voor de IKEA-tas duidelijk naar voren komen. Het product is ook spotgoedkoop en niet kapot te krijgen, als een rots in de branding. Hieronder volgen de meest belachelijke en geweldige (lees: de meest opmerkelijke) creaties die gemaakt zijn van de FRAKTA-tas.

limited quantity of IKEA wallets available now via www.a-l-c-h.com/shop ??

A post shared by ALCH (@a_l_c_h_) on

the original IKEA bucket hat, documented on 29/01/2014 ➖ a reminder that plagiarism in the creative industries is unacceptable and should NOT be encouraged ??

A post shared by ALCH (@a_l_c_h_) on

 

i feel like Demna today? #ikea #balenciaga

A post shared by vandy® (@vandythepink) on

Tailor-made for my girl @aria.duan ? #IKEAMASK #HANDCRAFT #FRAKTA #FRAKTAMASK

A post shared by Zhijun Wang (@zhijunwang) on

Balenciaga will be like: "What the FRAKTA?!" – – – #balenciaga #ikea #frakta #theperfectpair #thedropdate #igkicks #instashoe #brooklyncreatorfarm #instakicks #snkrhds #design #hypebeasts ‪#productdesign‬ #igsneakercommunity‬ #kotd #kicks #kicks0l0gy #crepecity #complexkicks #conceptkicks #ckinspiration #style #sneakerfreakerfam #sneaker #designlife #streetstyle #instagood #eloisthebestbandintheworld

A post shared by STUDIO HAGEL (@studiohagel) on

BALENCIAGA x IKEA limited hoax thong

A post shared by signe ralkov (@signeralkov) on

✏️IKEA choker? #DIY4LYF #ilil #ililtokyo

A post shared by iLiL (@ililtokyo) on

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
De meest opmerkelijke producten die mensen zelf van IKEA-tassen maakten
Sluiten