5 toffe cadeautjes voor onder de kerstboom

redactie 18 dec 2018 Entertainment

Heb jij ‘m al staan? Op de redactie hier staat de jaarlijkse graftak alweer te shinen. Het is toch een mooie tijd, zo rond de feestdagen. Natuurlijk wil je ook een paar leuke cadeautjes uitdelen, of misschien wil je gewoon een cadeautje voor jezelf kopen. Het mag allemaal. Ter inspiratie hebben wij 5 toffe cadeautjes voor je op een rijtje gezet. 

Man, man, man

Dé bijbel voor mannen, dit boek is namelijk speciaal gemaakt voor ons. Marcel Langedijk (Gordon: biografie van een entertainer) en Jan Heemskerk (voormalige Playboy-baas) weten als geen ander dat ook de man het niet altijd makkelijk heeft. Het boek bevat 55 wijsheden, oplossingen, handvatten en praktische lifehacks. Fijn leesvoer voor het nieuwe jaar!

cadeautjes

Luchtje van Tabac

Een echte originele geur voor de man. De luchtjes van Tabac bestaan uit een mix van kruidnagel, neroli, citroen, zwarte peper, bergamot en petitgrain, lavendel, kamille, geranium en eikenhout. Dat klinkt allemaal heel leuk, maar het gaat om het eindresultaat: een luchtje met karakter.

Tabac Cadeautjes

Een stedentripje

Je kan het niet letterlijk onder een boom kwijt, maar leuk is het in ieder geval wel. Doe je liefje of je best maat een stedentripje cadeau. Ga naar Barcelona, Lissabon of Stadskanaal. Alles is mogelijk. Het fijne is dat je er zelf ook nog iets aan hebt.

cadeautjes

Game of Thrones Whiskey

Over een paar maanden kunnen we eindelijk het laatste seizoen van Game of Thrones bewonderen. Om alvast in de stemming te komen ging HBO in zee met Johnnie Walker. Het leverde een vette serie whisky’s op, waaruit jij je favoriete ‘huis’ kan kiezen.

cadeautjes

GPS-tracker van Tiles

Techniek staat niet stil. De nieuwe Tile Mate en Pro hebben een groter Bluetooth-bereik en betere, vervangbare batterij. Het volume is ook pittig hard van de apparaatjes, zodat je makkelijker je spullen kan terugvinden. De Mate heeft een bereik van 45 meter, de Pro van 90 meter. Daarnaast is de GPS-tracker ook nog eens super handzaam, handig voor iedere gelegenheid. Of je nou ver op reis bent, of in de club aan het feesten bent. Zo hoef je nooit meer iets kwijt te raken. Een hele geruststelling. Je kan ‘m hier bij Bol bestellen.

cadeautjes
Reageer op artikel:
5 toffe cadeautjes voor onder de kerstboom
Sluiten