The Commuter wordt een ouderwetse Liam Neeson-actiefilm

Redactie 24 okt 2017 Entertainment

Liam Neeson gaat een heftige actiescène niet uit de weg en de acteur staat dan in films ook garant voor bruut geweld en spectaculaire actie. Zelfs als verzekeringsverkoper kan hij de actie niet ontlopen. Ook al begon de dag nog zo rustig met een onschuldige treinreis die elke dag op het schema staat.

De treinreis na een lange dag werk richting huis van Michael pakt ineens heel anders uit als een onbekende vrouw tegenover hem gaat zitten en met mysterieuze vraag op de proppen komt, of hij iets ‘kleins’ voor haar wilt doen. Dat kleinigheidje blijkt compleet anders uit te pakken en hij wordt prompt met zijn neus in de puzzel gedrukt om een identiteit van een verborgen passagier te ontdekken.

Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en de zoektocht slaat al snel om in een levensgevaarlijke spel op leven en dood. In zijn race tegen de klok om de puzzel op te lossen, realiseert hij dat hij in dodelijk steekspel is beland en terecht is gekomen in een bruut crimineel complot. Begin volgend jaar is de actiethriller te zien op het witte doek.

Reageer op artikel:
The Commuter wordt een ouderwetse Liam Neeson-actiefilm
Sluiten