De bloedmooie Brie Larson schittert in de epische nieuwe trailer van Captain Marvel

redactie 4 dec 2018 Entertainment

Marvel Studios heeft een nieuwe trailer van hun te aankomende blockbuster gedeeld. Captain Marvel is de naam van de nieuwe superheldenfilm. De bloeimooie Brie Larson gaat in deze film als Carol Danvers de strijd aan tegen de kwaadwillende Skrulls. Een soort aliens die onder andere van gedaante kunnen wisselen. In een oud omaatje bijvoorbeeld. De trailer begint namelijk met een scène waar Brie een oma, die dus eigenlijk een Skrull is, helemaal naar de tering slaat.

Half mens, half alien

Natuurlijk sla je zo’n gemuteerd oud mens niet zomaar naar de grond, dat vergt ook wel wat superkracht vanuit jouw kant. Gelukkig heeft deze charismatische chick dat. Ze is namelijk half mens, half alien. In de trailer wordt namelijk duidelijk dat de Kree’s haar gevonden hebben toen Carol vlakbij een enkeltje naar de hemel was. De Kree’s zijn, zo zegt de superheldin in de trailer, ‘noble warrior heroes’. Die hebben haar vervolgens opgenomen in hun intergalactische militaire organisatie genaamd Starforce.

Nick Fury

In de film zien we ook weer een oude bekende: Nick Fury. Wederom gespeeld door Samuel L. Jackson. Omdat het verhaal zich afspeelt in de jaren ’90 moest de acteur digitaal jonger gemaakt worden. Rimpeltjes weghalen en zo. De trailer belooft veel goeds. Een nieuwe Marvel-film vol aliens en actie. Wat wil je nog meer? De film komt in maart volgend jaar uit, maar je kunt hieronder alvast de nieuwste trailer bekijken.

Reageer op artikel:
De bloedmooie Brie Larson schittert in de epische nieuwe trailer van Captain Marvel
Sluiten