Bryan Cranston aka Walter White maakt comeback in Breaking Bad-film Greenbrier

redactie 2 Feb 2019 Entertainment

Sommige mensen hebben deze serie misschien wel oneindig vaak gecheckt, dan hebben we het natuurlijk over Breaking Bad. Wellicht de beste serie ooit en zoals je al wist, komt er nu een keiharde film over de legendarische serie. Het was allemaal nog een beetje vaag, maar nu lijkt dan eindelijk de volledige cast bekend met als absolute verassing Mr. White. Het zijn nog geruchten, maar wel verdomd hardnekkige, dus die zijn zeker het vermelden waard.

Afgelopen november schreven we nog over dat Vince Gilligan, de man achter Breaking Bad, met een heuse film zou komen aanzetten. Het was lange tijd nog totaal onduidelijk, maar volgens Revenge of the Fans is de complete lijst met acteurs bekend. Dan hebben we het over Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed, aka The Disappearer), Tess Harper (Mrs. Pinkman) en Kevin Rankin (Kenny). Ook zal Bryan Crantson weer Walter White vertolken in de film en is ook Krsyter Ritter (de vriendin van Jesse die doodging aan een overdosis) te bewonderen. Dat laatste zagen we niet aankomen, aangezien ze eigenlijk al was verdwenen uit de serie. Van deze comeback worden we natuurlijk razend enthousiast, dat begrijp je.

View this post on Instagram

Watch and learn Jesse #BreakingBad

A post shared by Breaking Bad (@breakingbadfeed) on

Breaking Bad

Heb je de serie nog nooit gecheckt? Gast! Dat wordt bingewatchen dit weekend, want dit is gewoon een van de allerbeste series aller tijden. In het kort willen we het best nog een keer aan je uitleggen: een scheikunde docent genaamd Walther White krijgt longkanker, maar wil zijn geliefde familie goed achter laten. Daarom besluit hij samen met Jessie Pinkman de meth business in te gaan. Met Walter White, die zich later Heisenberg noemt, en Pinkman vormen ze een legendarisch team die aardig wat poen binnen harkt, totdat het fout gaat.

Maxim

Reageer op artikel:
Bryan Cranston aka Walter White maakt comeback in Breaking Bad-film Greenbrier
Sluiten