Bouw je kamer om tot indrukwekkend game-hol

De elektronicabeurs CES 2017 staat al bol van de spraakmakende onthullingen en geweldige nieuwe gadgets. Dit prototype van Razer kan hier zeker aan toegevoegd worden. Als Razer de verwachtingen waarmaakt, wordt dit een onmisbare toevoeging voor de hardcore gamers!

Project Ariana lijkt op het eerste gezicht een wat gewone beamer die je op je game computer kan aansluiten, maar schijn bedriegt: Project Ariana projecteert op de hele muur extra beeld en informatie terwijl je zit te gamen. De ervaring wordt op deze manier extreem intens en komt keihard bij je binnen. Je komt middenin de game te zitten zonder dat je een Virtual-Reality bril nodig hebt!

Razer kan dit effect creëren door gebruik te maken van zogenoemde Fisheye-lenzen die extreem wijd, in een hoek van 155 graden, beeld kunnen projecteren. Ook is het apparaat uitgerust met twee dieptegevoelige 3D-camera’s zodat de beelden perfect aansluiten op de beelden die je vanaf pc ziet. De ruimte op je scherm kan dus volledig in het teken staan van de game en er gaat geen ruimte verloren aan bijzaken.

Wij kijken er naar uit, de beelden liegen er in ieder geval niet om!

 


Reageer op artikel:
Bouw je kamer om tot indrukwekkend game-hol
Sluiten