BMW presenteert futuristische nieuwe 8-serie

Dit jaar tijdens de Concorso d’Eleganza Villa d’Este heeft BMW zijn nieuwste concept aan de wereld getoond. Op deze prachtige locatie onthulden de Duitsers hun visie op de toekomst van de denderende 8-serie.

Volgend jaar moet het nieuwe paradepaardje van BMW op de markt komen en tot nu toe zijn de reacties meer dan positief. Het concept weet autoliefhebbers te verbazen met zijn moderne dynamische lijnen en elektronische hulpmiddelen.

BMW wil met de volgende 8-serie de toon zetten voor sportieve luxueuze auto’s en dat lijkt ze te gaan lukken: het concept ziet er oogverblindend mooi uit.

Binnen is het interieur op de schop genomen. iDrive is verder geintregeerd in het dashboard en het stuurwiel oogt futuristisch. Daarnaast lijkt de motorkap eindeloos vanaf de stoelen.

Hoewel de autogigant al verscheidene elektrische modellen produceert, blijven ze trouw aan hun lange traditie van pittige benzinemotoren. De nieuwe 8-serie wordt geleverd met een turbocharged 3.0 liter 6-in-lijnmotor en voor de man die zich nog een jochie voelt, ligt er een 4,4 liter twinturbo V8 te wachten. Dat belooft wat!

 

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
BMW presenteert futuristische nieuwe 8-serie
Sluiten