Met deze Biski motor kun je over het water scheuren

Redactie 4 feb 2018 Entertainment

We hebben deze motor niet gejat van Q uit James Bond, eerlijk gevonden op het internet en hij bestaat. Deze Biski, motor en jetski ineen, laat je zo van Nederland naar Engeland scheuren. Zo betaal je niet meer die dure vliegkosten en ben je zo op je bestemming. Handig!

We kennen het allemaal wel. Je wordt verschrikt wakker, kijkt op je wekker en ‘shit’, je hebt je verslapen. Dan maar even geen ontbijt en ruik ik wat minder fris vandaag. Snel pak je je motor en trap je het gaspedaal in. Natuurlijk rijdt je veel te hard en hoor je achter je al de politiesirenes. Verderop zie je een afkorting, wel over het water. Je waagt het erop, zet je jetski-mode aan en suist als een malle over het water. Krijg je meteen een douche. Zo politie kwijt, op tijd op het werk en je adrenalinespuit heb je ook weer gehad.

Biski
Foto: Gibbs Amphibians

Het zal je vast een aardig zakcentje kosten, maar dan heb je ook wat. Dankzij het bedrijf Gibbs Amphibians kun je voortaan een mooie afkorting nemen. Je drukt simpelweg op een knopje en prompt verandert de Biski in een jetski. De motor kan een topsnelheid bereiken van 130 kilometer per uur op land en 60 over het water.

Biski
Foto: Gibbs Amphibians

Dit is niet het eerste amfibievoertuig wat Gibbs Amphibians heeft ontwikkeld. Onder meer fabriceerde het bedrijf de Terraquad, Triski, Aquada, Humdinga en de Quadski XL. Check deze insane video’s hieronder.

 

Reageer op artikel:
Met deze Biski motor kun je over het water scheuren
Sluiten