Ga lekker supercar spotten tijdens de bioscoop première van de StreetGasm 2018 aftermovie

redactie 5 okt 2018 Machines

Deze zomer was de zevende editie van StreetGasm. Tijdens dit knotsgekke event knalt men met de dikste bolides door heel Europa. Superdik natuurlijk, maar je moet wel een dikke wagen hebben wil je erbij horen. Om toch een beetje van de StreetGasm-vibe ervaren, is de aftermovie te zien in Pathé Utrecht.

Brute wagens bij de première

Volledig in StreetGasm-stijl komen hier meer dan honderd brute wagens jouw bioscoopuitje compleet maken. Als echte petrolhead moet je hier natuurlijk bij zijn. Zet 28 oktober maar in je agenda, want dan zal dit hele spektakel plaatsvinden. Voor en na de voorstelling kun je nog een uur genieten van de dikste supercars die komen en gaan.

StreetGasm
Foto: StreetGasm

Die aftermovie belooft veel goeds, zeker als je je bedenkt wat er tijdens de autorally allemaal gebeurt. Van rondscheuren met Lamborghini’s tot enorme party’s in de dikste clubs. Dat alles terwijl alle krachtige auto’s een route door de soms afgelegen delen van Europa afleggen.

StreetGasm
Foto: StreetGasm

Wil je nou een lekker dagje carspotten om vervolgens de officiële aftermovie van deze bizarre supercarrally op het witte doek te kijken, koop dan hier je tickets. Kosten slechts vijf euries en al het geld gaat naar het goede doel. Wees wel snel, want ze zijn op is op.

StreetGasm
Foto: StreetGasm

Is toch heerlijk, met een bak popcorn in je hand onderuitgezakt in een bioscoopstoel zitten kijken naar de gru-we-lijke aftermovie van de meest spectaculaire roadtrip door Europa. Hoezo gruwelijk? Horen we je denken. Nou, check de trailer hieronder maar eens en dan snap je wat we bedoelen.

Reageer op artikel:
Ga lekker supercar spotten tijdens de bioscoop première van de StreetGasm 2018 aftermovie
Sluiten