België wint WK 2018 blijkt uit 100 simulaties in Football Manager

Redactie 14 apr 2018 Entertainment

De Youtuber GoldenFM heeft het WK voetbal van 2018 honderd keer gesimuleerd in Football Manager en België won daar 22 keer van. Het meest van iedereen. Boek dus alvast een hotelletje in Antwerpen deze zomer, want de Rode Duivels worden kampioen.

We hebben altijd al geweten dat onze zuiderburen een prima team hebben. Nu Nederland niet meedoet om de wereldbeker, zijn we natuurlijk allemaal voor België. Ze hebben sterren als De Bruyne, Dembélè en Lukaku en hebben dus een aardig kansje.

Zekerheidje

De andere landen die in de buurt kwamen van de wereldtitel waren Frankrijk met 17 overwinningen en Brazilië met 15 wedstrijden. De Rode Duivels kwamen van de 100 toernooien, 47 keer in de halve finale. Dus je kunt prima een Unibetje op onze Zuiderburen zetten. Ongeveer 50 procent dat ze de halve finale halen. Als we even naar de poule kijken waar België inzit, moeten ze op papier de eerste plek kunnen behalen. Ze komen de landen Panama, Engeland en Tunesië tegen. Moet kunnen toch? Dus pak maar alvast je rode pakjes uit de kast, want België is het land wat in de zomer vriend en vijand verrast.

Foto: Belga

Reageer op artikel:
België wint WK 2018 blijkt uit 100 simulaties in Football Manager
Sluiten