Beach Bum gaat de stonerfilm van 2019 worden

redactie 10 sep 2018 Entertainment

Misschien herinner je de film Spring Breakers nog wel. Je weet wel die film met Selena Gomez. Dat is alweer 6 jaar geleden. Holy hell, de tijd gaat snel. Dat vond regisseur Harmony Korine nou ook. Beach Bum gaat zijn nieuwe film heten. Een stonerfilm om precies te zijn. Trailer staat voor je klaar! 

Beach Bum draait om de eigengerijpte dichter Moondog gespeeld door Matthew McConaughey. Hij won een Oscar en een Golden Globe voor zijn rol in Dallas Buyers Club. Moondog is een beetje een gekke gast, hij vult zijn dagen met drugs, alcohol en shitloos bongo spelen. ‘I write poetry and I like to have fun, man,’ roept hij in de trailer. Moondog is nogal op zichzelf met zijn eigen regeltjes. Dat zorgt nog weleens voor problematiek. Ooit was hij een dichter met succes, maar door de jaren heen is hij veranderd in een gebroken man met een doelloos bestaan. Dat verandert wanneer zijn steenrijke vrouw overlijdt en hij de erfenis lijkt mis te lopen, hierdoor wordt hij gedwongen zijn vroegere werk alsnog uit te brengen.

Sterrenrollen

Wie de trailer heeft gezien zag misschien al wat bekende gezichten voorbijkomen. Onder andere Isla Fischer, Snoop Dogg, Zac Efron en Martin Lawrence spelen in Beach Bum. Als dat geen vuurwerk gaat opleveren dan weten wij het ook niet meer. Helaas moeten we nog even wachten voordat we film op het witte doek kunnen bewonderen. Beach Bum is vanaf 22 maart 2019 pas in de bioscoop te zien.

 

Reageer op artikel:
Beach Bum gaat de stonerfilm van 2019 worden
Sluiten