Er komt een opvolger van ultieme stonersfilm How High

Redactie 27 jun 2018 Entertainment

Het is een onbetwiste klassieker voor de (ex-)fakkelbrigadiers onder ons. How High heeft een mythische status bereikt als ultieme stonerfilm. We hebben goed nieuws, want er zijn serieuze plannen om een opvolger te maken.

De film uit 2001 gaat over een paar gasten die superspecial wiet smoken voor hun examens, waarna ze op miraculeuze wijze op Harvard terecht komen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor rappers Redman en Method Man.

How High 2

Nu wordt er dus hard gewerkt aan een opvolger van de legendarische smokersfilm. MTV en Universal zouden volgens magazine Deadline samenwerken om een vervolg te geven. Het nieuwe verhaal zou gaan over twee jonge blowers, die een reis maken door de Amerikaanse staat Atlanta om hun vermiste wiet op te sporen. Hierbij brengen ze een groot complot van de regering aan ’t licht. Wie de hoofdrollen gaan vertolken is nog niet bekend.

Het zal allemaal wel, zo goed als How High zal die nooit worden. Bestaat niet. Desalniettemin gaan we natuurlijk kijken. Trommelen we onze rolmaatjes van vroeger op, trekken we een zak White Widow tevoorschijn, halen we een paar zakken chips voor de vreetkick en hopen dat we de lachkicks uit onze jeugd kunnen laten herleven.

Over wiet gesproken, wil je miljonair worden? Dan moet je een coffeeshop beginnen.

Reageer op artikel:
Er komt een opvolger van ultieme stonersfilm How High
Sluiten