Snoop Dogg hint naar een wereldtour met Dr. Dre, Eminem en Kendrick Lamar

redactie 19 sep 2016 Entertainment

Oef. Een concert van Dr. Dre, Eminem, Snoop en Kendrick Lamar. Het zou zomaar werkelijkheid kunnen worden als we D O double G moeten geloven. Onlangs liet de blowende legende in een interview met Rolling Stone weten dat hij een wereldtour met dit illustere trio aan artiesten wel ziet zitten. Als dit waarheid wordt, dan zitten wij vooraan achter ons computertje om kaartjes te bemachtigen.

Om de hiphopliefhebbers nog eens extra gek te maken, liet hij ook weten dat zo’n concertreeks prima gepaard zou kunnen gaan met een album van Snoop & Dre. ‘Een Snoop-Dre album zou geweldig zijn maar een tournee nog veel meer omdat we legendarische muziek hebben en de wereld moet ons dat nog zien performen.’

Snoop was met vertrouwen aan het dagdromen, gezien zijn verdere uitlatingen. ‘Ik ben er vrijwel van overtuigd dat Dre het wilt doen. Hij wilt alleen wel dat het team compleet is. Kendrick Lamar, Eminem, Snoop Dogg en Dr. Dre – dat is het dream team voor hem.’

Een jaartje geleden liet Dre zich al in soortgelijke bewoordingen uit. De meest succesvolle hiphopproducent zei toen ‘Ik zit nu dertig jaar in de scene en ik heb mij nog niet echt laten zien aan Europa. Snoop en ik zijn er geweest, Eminem en ik zijn er geweest, maar het waren niets meer dan optredens met een microfoon en een DJ. Ik heb nooit de kans gehad om de gehele productie en al mijn ideeën daar te presenteren aan alle mensen die mij in deze dertig jaar van mijn carrière liefde en support hebben getoond.’

Wij zien onszelf al met bouncende handjes staan in een naar groene plant geurende Ziggo Dome hoor. Please make this happen!

Via: ballinnn.com

Reageer op artikel:
Snoop Dogg hint naar een wereldtour met Dr. Dre, Eminem en Kendrick Lamar
Sluiten