Alle ‘alrights’ van Matthew McConaughey op een rijtje

Redactie 25 feb 2018 Entertainment

Iedereen heeft wel is een stopwoordje gehad, heel vervelend. Als je een grote acteur in Hollywood bent wordt het alleen geen stopwoordje meer genoemd. Dan vindt iedereen het opeens helemaal tof en wordt het een soort van lijfspreuk. Matthew McConaughey zegt behoorlijk vaak ‘alright’, we vergeten soms dat deze pik bekend is geworden als een surfer dude, alright.

Je zou denken dat een acteur als Matthew bekend wilt komen te staan voor zijn skills om diepte mee te geven aan een karakter. Echter kennen velen hem als de blonde dude op tv die vaak ‘alright’ zegt. Zo bewees iemand met te veel tijd via een compilatie op YouTube.

Het begon allemaal bij Matthew zijn rol als David Wooderson. Een college-age guy die rondhing met high-school kinderen in Dazed and Confused. De meningen over dit personage waren verdeeld. Je vondt hem of een kneus of heel cool. Hoe dan ook Matthew gebruikt hier voor het eerst de phrase. Het is bekend geworden omdat Matthew McConaughey de lijn improviseerde en later nog veel vaker gebruikte.

In zijn latere films is velen opgevallen dat hij het woord exceptioneel vaak gebruikt. Iemand nam de moeite om al die ‘alrights’ op een rijtje te zetten zodat we echt een idee krijgen hoe geliefd Matthew met het woord daadwerkelijk is. Aanschouw:

Foto: flickr.com

Reageer op artikel:
Alle ‘alrights’ van Matthew McConaughey op een rijtje
Sluiten