BACARDÍ en Filling Pieces bundelen de krachten in vette collab

BACARDÍ ken je als de nummer 1 rummerk van onze planeet, Filling Pieces ken je als een van de hotste fashionbrands van eigen bodem. Als die twee dan de krachten bundelen, dan heb je onze aandacht getrokken. Dit weekend kondigden ze hun samenwerking aan op Lowlands.

Wat is immers een betere plek dan op de festivalthuisbasis van BACARDÍ? We hebben het natuurlijk over de Haciënda; de lekkerste festivalcocktailbar van Nederland waar je altijd terecht kunt voor dansen, sjansen en een verfrissende versnapering. Op de collaboration release party was een mooi gezelschap mensen aanwezig, waaronder  onder Timor Steffens, Julia Heetman, Irene Hin, Timor Steffens, Jarreau Vandal, Nassim Zeta en Ron Simpson. Natuurlijk waren wij ook op Lowlands om de bloemetjes buiten te zetten en een smakelijke cuba libre te drinken.

Foto: Filling Pieces

BACARDÍ x Filling Pieces

De collab is gestart in aanloop naar Amsterdam Dance Event, voor beide merken een hoogtepunt in hun jaar. Achterliggende gedachte van de samenwerking is dat ze mensen willen verbinden door een podium te bieden waar iedereen zichzelf kan zijn. Waarom de twee met elkaar in zee gaan? Ze hebben een gezamenlijke passie voor muziek, streetwear en mensen. BACARDÍ wil avontuurlijke momenten creëren en mensen aanmoedigen om zichzelf te zijn, Filling Pieces staat juist voor onafhankelijkheid, creativiteit en ambitie. Tel die bij elkaar op en je snapt waarom beide merken elkaar de handen hebben geschud.

Do What Moves You

BACARDÍ komt als onderdeel van de samenwerking met het BACARDÍ Do What Moves You-platform. Dit platform is niet alleen in Nederland uitgerold. In juni van dit jaar heeft het ook een samenwerking met het gerenommeerde Amerikaanse streetwearmerk Stadium Goods gelanceerd, via onder andere een pop-up store in New York en digitale sneakers aka NFT’s in samenwerking met streetwear icoon Jeff Staple.

Robin de Bruijn, Brand Director Bacardí Benelux zegt er het volgende over: “We zijn blij om met onze vrienden van Filling Pieces samen te werken, zo kunnen we als team de consumenten de gelegenheid geven om hun identiteit te omarmen en zich te laten leiden door wat hen beweegt. We vonden bij Filling Pieces de avontuurlijke en vrije geest waar BACARDÍ ook voor staat, geboren uit vakmanschap. Muzikaliteit is een pijler die we beide stimuleren, dit kwam al tot uiting op Parookaville in Weeze Duitsland, waar we afgelopen juli samen onze eerste moves hebben gezet. “Voor ons brengt deze samenwerking de liefde voor muziek, sneakers én jezelf uiten op een relevante manier naar voren.”

Irene Hin (die we kennen van o.a. die FHM Shoot) op de Bacardí x Filling Pieces Release Party. Foto: Ilso van Dijk

Ook Filling Pieces eigenaar en creative director Guillaume Philibert kijkt uit naar de samenwerking: “Ik heb heel veel zin om samen aan de slag te gaan. Beide merken stimuleren muziek, talent en het uitdragen van je eigen stijl – wat voor ons heel belangrijk is binnen dit project. We combineren onze ambachten en kennis met BACARDÍ en dat is te gek!”

Exclusieve collectie

In oktober wordt de samenwerking tijdens ADE helemaal bekrachtigd met een exclusieve BACARDÍ x Filling Pieces capsule collectie. Eén ding weten we zeker: die gaan straks als warme broodjes over de toonbank. Hieronder nog een recap van de BACARDÍ x Filling Pieces releaseparty op Lowlands.

Gallery

In samenwerking met Bacardí

Reageer op artikel:
BACARDÍ en Filling Pieces bundelen de krachten in vette collab
Sluiten