BACARDÍ en Filling Pieces tillen hun vriendschap naar een next level met harde kledingcollectie

BACARDÍ en Filling Pieces zijn hele goede vrienden aan het worden. Op Lowlands vond de kick-off plaats tussen het iconische rummerk en het hippe streetwearmerk, nu zetten ze een tandje bij door de release van een dancefloor-ready capsule kledingcollectie. Waar kun je zoiets beter onthullen dan tijdens het Amsterdam Dance Event?

Het is een mooie collab van twee toffe merken die hun sporen al lang en breed hebben verdiend in hun eigen branche. BACARDÍ is het nummer één rummerk van de wereld, terwijl Filling Pieces zich in de afgelopen jaren heeft opgewerkt tot een van de coolste Nederlandse streetwear brands.

Bacardi x FIlling Pieces

Do What Moves You

Hoewel beide merken in compleet verschillende markten actief zijn, hebben ze veel raakvlakken. Filling Pieces staat voor onafhankelijkheid, creativiteit en ambitie. BACARDÍ wil momenten van zelfexpressie creëren, mensen aanmoedigen om zichzelf te zijn en hen de kracht geven om dit te laten zien. De collectie is dan ook onderdeel van het Do What Moves You-platform van de rumkoningen uit Puerto Rico.

Guillaume Philibert, oprichter en creatief directeur van Filling Pieces: “Beide merken stimuleren muziek, talent en het uitdragen van een eigen stijl – wat voor ons heel belangrijk is binnen dit project. We combineren onze ambachten en kennis met BACARDÍ en dat is te gek!”. Iets waar Robin de Bruijn, Brand Director BACARDÍ Benelux & DACH, zich bij aansluit. “We zijn blij om met onze vrienden van Filling Pieces samen te werken, zo kunnen we als team consumenten de gelegenheid geven om hun identiteit te omarmen en zich te laten leiden door wat hen beweegt.”

De collectie

In de collectie zitten hoodies, T-shirts, een cardigan sweater, shirt, bovenkleding en uiteraard ook een paar dancing shoes. De capsule kledingcollectie is vanaf 18 oktober verkrijgbaar online. Check hieronder de collectie! Wie moet dit hebben?

De BACARDÍ® X Filling Pieces capsule collectie is vanaf donderdag 19 oktober te koop in de pop-up flagshipstore van Filling Pieces op Spuistraat 168 in Amsterdam en online vanaf woensdag 18 oktober via fillingpieces.com.

Reageer op artikel:
BACARDÍ en Filling Pieces tillen hun vriendschap naar een next level met harde kledingcollectie
Sluiten