Autofeest in Monaco met bruut motorgeweld in tunnels

Redactie 29 apr 2017 Machines

Een beetje vermogend man heeft wel een paar supercars in zijn garage staan om af en toe het asfalt mee op te eten en de klinkers met rokend motorgeweld uit de straat te trekken. Of gewoon om zijn maten te imponeren koopt hij wat leuke auto’s die de meeste leaserijders flink laat balen in hun Priusje. Tijdens de Top Marques week in Monaco komen er een hele hoop rijkelui samen die elkaar hun autootjes tonen. Het heeft wel wat weg van douchen met je voetbalteam en kijken wie de grootste heeft.

Het terrein waar de bijeenkomst plaatsvindt, is te verlaten via een tunnel. Dat is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid voor de aanwezige mannen om hun motor eens flink aan te jagen en te tonen wat voor bruut blok onder de motorkap ligt. Autofans komen als gieren op dit partijtje af.

Het blijft altijd mooi om te horen wat deze motoren kunnen produceren, het bezorgt puur kippenvel. Uiteindelijk is waarschijnlijk de rookmelder van de tunnel afgegaan vanwege al het verbrande rubber want de politie kwam het feestje afsluiten.

Reageer op artikel:
Autofeest in Monaco met bruut motorgeweld in tunnels
Sluiten