Amsterdam Open Air dropt volledige line-up voor jaarlijkse knalfestijn

De dagen worden langer, de temperatuur kruipt heel voorzichtig een graadje omhoog en als je lang genoeg zoekt kun je de eerste zonnestraal van het jaar alweer ontdekken. Dat betekent dat wij staan te popelen om het nieuwe festivalseizoen weer te ontdekken. Amsterdam Open Air Festival mag natuurlijk niet ontbreken.

Met negen stages is er op dit festival voor ieder wat wils. Van hiphopartiesten naar zweverige housebeats naar grimmige techno, alles is aanwezig. De line-up is bekend en wij weten het zeker, of je nou zaterdags, zondags, of het allebei de dagen gaat, je gaat genieten. Laten we de line-up even met je doorspitten!

Amsterdam Open Air

Zaterdag

Zoals we eerder al zeiden is de line-up zo veelzijdig als jij je maar kunt voorstellen. De genres die je terug kunt vinden op een van de negen podia zijn house, techno, latin, afrobeats, trance en hiphop. Voor de groovers onder ons wordt er op de zaterdag een stage gehost door Straf_werk, die we kunnen kennen van hun grote festival in de zomer. Op deze stage moet je zeker even een kijkje nemen bij Mau P, die in 2022 onze oortjes doorboorde met zijn nummer Drugs From Amsterdam. Hou je meer van hardere stijlen kun je in de techno-forest je kruid verschieten bij Cera Khin of Cyntia Spiering. Ook kun je op de zaterdag helemaal uit je dak gaan bij de hiphop stage met namen zoals Jonna Fraser en Yssi SB.

Zondag

Mocht je de tweede en laatste dag van het festival langskomen omdat je op zaterdag naar je schoonouders moest? Niet getreurd! Ook op zondag staat er een breed scala aan artiesten voor je klaar om jou hét zomerfestival van je leven te geven. Op de zondag is er een Open Air stage waar verschillende stijlen voorbij gaan komen. Zo kun je hier lekker grooven met Benny Rodrigues en Nala, maar ook meezingen met de oude én nieuwe hitjes van Frenna! Ook komt Partiboi 69 hier voorbij met zijn enerverende muziek. De doorgewinterde houseliefhebbers zullen bij de stage genaamd overbruggen niets tekortkomen met sets van onder andere Kerri Chandler.

Al met al zullen er meer dan 150 artiesten langskomen op het festival. Dit is, in combinatie met het lekkere weer dat juni ons te bieden heeft, het perfecte recept voor een weekend op Amsterdam Open Air. De thuisbasis van het festival zal net als vorig jaar gevestigd zijn in het Gaasperpark in Amsterdam-zuidoost. Tickets voor het hele weekend of de losse dagen zijn te koop via de site van Amsterdam Open Air. Zien we je daar?

Gallery

Reageer op artikel:
Amsterdam Open Air dropt volledige line-up voor jaarlijkse knalfestijn
Sluiten