5 sneakers die je aankomende lente niet zouden misstaan

Redactie 10 feb 2017 Entertainment

We zien ons al zitten hoor, in een t-shirtje op het terras met een fris biertje voor onze näse. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor de heerlijke lente op ons neerdaalt. Dat neemt niet weg dat we alvast de vetste sneakers van de lente door gaan nemen. Samen met Bruut hebben we de 5 must have patta’s voor je geselecteerd waar jij hard op gaat schijnen. Hebben we ook nog een tientje korting voor je geregeld met de kortingscode: FHM. Pick your favourite!

Arkk bruut

 1. Arkk Copenhagen Raven Mesh/Black Spray
  Deze Arkk Copenhagen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ze passen prima onder een korte broek maar moet je eerst werken voordat je van de zon kunt gaan genieten, dan zijn staan ze ook prima onder een pantalon. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maak van kortingscode ‘FHM’)

diadora bruut

 1. Diadora V7000 Camo Beige/Mojave Desert
  Diadora heeft een toffe camo schoen op de markt gebracht. Dit is een schoen waar mensen voor gaan omkijken op straat. Wil je iets aparts waarmee je gaat shinen dan is deze schoen perfect voor jou. Wil je voor iets opvallender gaan dan heeft Bruut dit model ook in het groen. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maak van kortingscode ‘FHM’)

Reebok bruut

 1. Reebok Club C 85 TG Steel/Carbon Gum
  Reebok Club C is de schoen dat niet mag missen in je collectie. Dit wordt dé hit voor komend seizoen. Deze kleur past bij elke outfit en gelegenheid. Wil je voor een wat sprekendere kleur gaan, dan heeft Bruut dit model ook in een harde burgundy of een toffe groen. Het is niet alleen heerlijk om naar te kijken maar ze lopen ook super. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maak van kortingscode ‘FHM’)nike bruut
 1. Nike Air Max Zero Essential Black/White
  Nike Air Max Zero is een licht schoentje waarmee je op wolken loopt. Deze schoen met de ideale kleurencombinatie neemt je overal mee naartoe. Kun je elk seizoen aan. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maak van kortingscode ‘FHM’)

asics bruut

 1. ASICS GSM White/Black
  ASICS GSM brengt je terug in de tijd. Deze retro schoen is geschikt voor de zonnige dagen maar is ook bestand tegen de Nederlandse regenbuien. Dit model ga je veel zien komend seizoen. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maak van kortingscode ‘FHM’)

Win een paar sneakers bij Bruut! 
Wil jij verse patta’s winnen? Like dit artikel op Facebook en tag een vriend die volgens jou wel een paar nieuwe schoenen kan gebruiken en post een grappig GIFje.

Anders heb je sowieso dus €10,- korting bij Bruut als je de kortingscode ‘FHM’ invult. Maak er snel gebruik van!

Reageer op artikel:
5 sneakers die je aankomende lente niet zouden misstaan
Sluiten