5 seks toys die je makkelijk mee op vakantie kan nemen

We zitten alweer in augustus en dat betekent dat de zomer nog steeds in volle gang is. Zeg je zomer, dan zeg je vakantie en zeg je vakantie dan zeg je seks. Het is immers het ideale moment om aan je seksleven te werken. Samen met onze matties van Willie.nl zijn hier de 5 beste seks toys voor op vakantie.

Je bent continu in elkaars nabijheid en de warme temperaturen brengen de hitsigheid in jullie naar boven. Waar het in het dagelijkse, werkende leven nog wel eens bij inschiet, daar is het hotel of appartement die ideale gelegenheid om weer ouderwets van bil te gaan. Het is soms net even de input die je nodig hebt om je seksleven weer een zetje in de goede richting te geven. Wat daar natuurlijk bij kan helpen zijn speeltjes voor in de slaapkamer. Je kan moeilijk je schommel, zweepjes en buttplugs meenemen, maar er zijn ook exemplaren bij die heel makkelijk en anoniem mee in de koffer kunnen. Wij lichten ze voor je uit.

We-Vibe Unite #2

We kennen ‘m inmiddels wel toch? De klassieke koppelvibrator die zorgt voor clitoris- en g-spotstimulatie om samen of alleen van te genieten. In totaal zijn er 10 verschillende standen waar je uit kan kiezen, hij is zo stil als een muisje en kan ook in de douche (of de zee) worden gebruikt. Handsfree genieten van de vibraties tegen clit, g-spot en penis. Comfortabel, dun en makkelijk mee te nemen. Bijzonder leuke holiday surprise! Hier scoor jij de We-Vibe Unite #2.

Fleshlight Go Torque

Ga je als man in je eentje op reis? Dan is deze Fleshlight Go Torque degene die je moet meenemen, want dit is de masturbator in pocketformaat. Kleiner, lichter, compacter; ideaal voor in de koffer dus. Doordat ‘ie doorzichtig is kun je precies zien wat je aan het doen bent. De smalle dop op het uiteinde creëert een zuigkracht die door aan de dop te draaien toe- of afneemt. Met z’n zaklamp design valt ‘ie ook niet op bij de douane. Hier scoor jij de Fleshlight Go Torque.

Icicles #44: anaaldildo

Een anaaldildo voor op vakantie? Waarom ook niet! Lijkt ons wel handig dat de achteringang al vaker is gebruikt, anders kan je partner wel even vreemd opkijken en dan kan er wel eens een awkward situation ontstaan. Bij deze ben je gewaarschuwd. De anaaldilo nr 44 van Isicles is klein en daardoor wel ideaal geschikt voor beginners. In dat licht bezien is het wel weer de ideale tool om mee van start te gaan. Hij is gemakkelijk in te brengen en de ronde boilling zorgt voor extra sensatie. Ook blijft ‘ie makkelijk zitten, wat wel zo prettig is als je backstage gaat. Hebben? Hier scoor jij de Icicles #44: anaaldildo.

Willie Toys Bumping Love Egg

Uit eigen keuken is hier de Willie Toys Bumping Love egg. Deze stimuleert de g-spot van de vrouw met behulp van stotende bewegingen. Jij kan vervolgens via de afstandsbediening de vibratiestanden bepalen. Niet alleen hartstikke gezellig voor in de hotelkamer, maar ook voor het romantische etentje bij kaarslicht aan het strand. Moet jij eens opletten hoe snel jullie je borden ophebben en de rekening vragen! Hier scoor jij de Willie Toys Bumping Love Egg.

Renegade Vibrerende pocketmasturbator

Als de douanier vraagt wat dit voor ding is, dan kun je altijd zeggen dat je hiermee blijft drijven in het zwembad. De masturbator is gemaakt van zachte silicone, is aan een kant open en heeft een ergonomische vormgeving. Dat laatste hebben we zelf ook niet bedacht, maar quoten we rechtstreeks van de site. Ziet er inderdaad uitermate ergonomisch verantwoord uit. Door de ribbeltjes van binnen word jij extra gestimuleerd, wat weer een lekker fijn gevoel geeft als jij jouw sergeant-majoor een pak rammel geeft (of laat geven). Fijn: de masturbator is oplaadbaar en klein genoeg om in een klein hoekje van je tas weg te stoppen.  Hier scoor jij de Renegade Vibrerende pocketmasturbator.

Reageer op artikel:
5 seks toys die je makkelijk mee op vakantie kan nemen
Sluiten