Mannen delen op Reddit de gekste en bizarste versiertrucs van vrouwen

Redactie 5 mei 2017 Entertainment

Het is niet makkelijk om te flirten en precies het juiste te zeggen. Heel veel mannen zeggen soms juist het tegenovergestelde. Daarom krijgen mannen over het algemeen vaak de wind van voren als het gaat om versiertrucs die écht niet kunnen of een seksuele opmerking die te ver gaat. Vrouwen lijken te denken dat alle mannen zo zijn, wat natuurlijk bullsh*t is. Wat wel heel fijn is om te weten is dat vrouwen soms (als ze al überhaupt zelf de moves proberen te maken) heel creepy en sexistisch kunnen zijn.

Sterker nog, we worden er heel blij van om dit te lezen. Wij zijn dus niet de enige creeps die hier en daar de verkeerde of ongepaste dingen zeggen. Op het forum Reddit werd een topic geopend met de vraag: “Guys of Reddit, what’s the creepiest/weirdest way a woman has hit on you?”.

Bedankt Ganglebot voor het stellen van deze vraag. Sommige vrouwen zijn creeps en doen aan seksuele intimidatie. Dus niet alleen mannen en wij willen niet meer over één kam geschoren worden! Dit zijn er een paar die ons meteen bijbleven. Check het forum voor nog meer genante versiertrucs van de mooiste wezens op aarde.

De dronken Cougar

Frietjes zijn zo sexy

Het perfecte één-tweetje

Murder She Wrote

Uh… Wow.

NASCAR flirting

De boerin

Ze doet in ieder geval haar best

Reageer op artikel:
Mannen delen op Reddit de gekste en bizarste versiertrucs van vrouwen
Sluiten