14 dingen die je moet proberen in bed

redactie 15 jan 2018 Entertainment

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt verzinnen om in bed uit te voeren. Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is seks en slapen, maar wij noemen met gemak nog een paar andere chille bezigheden voor in je nest.

Op Reddit is eens goed gediscussieerd over wat je écht in bed moet doen in plaats van alleen maar te liggen stinken. Afgezien van seks gerelateerde zaken gaat het ook verdacht vaak over eten, dan wel niet in een seksuele context.

1. Je sergeant-majoor de hand schudden

Even wat quality time met jezelf en je jongeheer, waar kan dat nou beter dan chill in je nest. Mocht je nou een vriendin hebben met een libido dat totaal niet past bij de jouwe, kan dit ook nog wel eens uitkomst bieden. Misschien wordt ze wel zo opgewonden dat ze mee gaat doen.

2. Zoenen
De ultieme warming-up van een bed-tegen-de-muur-bonkende balpartij.

3. De achteringang
Als je eens wat anders wil proberen, dan hebben we het over de achteringang, dan kun je het meestal beter rustig aan beginnen. Het eerste anale uitstapje van veel stelletjes is ook meteen hun laatste. Terwijl ze het misschien wel heel chill vinden, als je het tenminste op de goede manier aanpakt. Eén woord: glijmiddel. Loads of glijmiddel.

4. Beetje kinky
Pak er af en toe eens wat handboeien bij. Geef je over aan de ander en geniet even van het gebrek aan controle.

5. Gouden tip
Het is niet perse een speciaal standje, maar zorg ervoor dat je je bed op de goede hoogte zet. Zodat je knieën niet op slot schieten als je de heilige poort betreedt.

6. “You’ve been a bad girl”
Van een ferme tik op de billen is nog nooit iemand slechter geworden. Dus zit je nou in een hele intense sekssessie, schroom niet om te spanken.

7. Pottenkijkers
Het hoeft helemaal niet zo vanzelfsprekend te zijn om met zijn tweeën in de kamer te zijn wanneer je aan het seksen bent. De mensen bij Reddit nodigen zonder blikken of blozen wat vrienden uit om seks te hebben in dezelfde kamer.

8. Rimmen
De één vindt het niks en de ander zweert erbij. Zowel het geven als het ontvangen. Probeer het gewoon een keer, kom je er vanzelf achter.

9. Hulptroepen
Gebruik ook eens wat anders dan alleen je eigen gereedschap. Een vibrator en de ouderwetse penis gaan prima met elkaar samen.

10. Ontdek je plek
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je, als een obsessieve malloot, keihard tekeer gaat op de clitoris. Zoek naar andere gevoelige plekken van je bedpartner en je tilt je sekspartij naar een hoger level. Tenen, oren, zijkant van haar benen, nek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

11. Licht wurgen
Sommige mensen houden er een kleurrijk seksleven op na. Volgens hen verandert ze namelijk in een seksmachine als je haar lichtjes de luchttoevoer ontzegt. Tip: als ze paars aanloopt moet je stoppen.

12. Dit is belangrijk
Afgezien van het leuk hebben tussen de lakens, is het natuurlijk ook wel belangrijk om met elkaar te praten en goed naar elkaar te luisteren. Klinkt echt super vrouwelijk. Wel waar. Schrijven jullie nog mee?

13. Neem de controle
Als je bij nummer 9 nou al niet wist waar je het moest zoeken, gaat dit nog een stapje verder. Bij bondage geef je je helemaal over doordat je je laat vastbinden. Mocht je dat nou niet chill vinden, dan kun je natuurlijk altijd nog aan de andere kant staan.

14. Eating her out
We sluiten graag af met een quote van één van de reageerders op Reddit: “Giving cunnilingus with the girl on her hands and knees, and just totally immersing your whole mouth and face into her vulva and asshole. Seriously. My girlfriend and I did this once straight out of a shower: she fucking loved it and i almost think I loved it even more!”

Reageer op artikel:
14 dingen die je moet proberen in bed
Sluiten