Exclusief: de eerste sexy beelden van de nieuwe lingerielijn van Zimra

Redactie 10 nov 2017 Girls

Het is feest in huize Geurts, want vandaag lanceert Zimra haar nieuwe lingerielijn, met de toepasselijke naam: Zimbra. En daar worden we gelukkig van, want we hebben alweer veels te lang niks gehoord van onze Zim.

Ze komt gelijk binnen met een bang hoor. Kijk nou toch. Dit is toch prachtig? Hier zouden wij ons vriendinnetje ook wel in willen zien shinen. Zimra heeft ook wel wat te vertellen over haar nieuwe lingerielijn en het waarom.

“Er zijn bepaalde problemen in de lingerieindustrie. Veel merken hebben een mooi assortiment, maar dat loopt altijd maar tot cupmaat C of D en daarna wordt het altijd een soort oma slash zwangerschapsbh’s, of je kan bij een paar merken wel sexy bh’s vinden, maar dan betaal je de jackpot. Ik vind dat je één assortiment moet hebben en dan in elke maat. Sexy is geen maat, sexy is een gevoel. Zo ben ik gekomen op Zimbra,” zijn de duidelijke woorden van de nummer 41 uit de FHM500.

Wij mochten exclusief als eerste de sexy videoclips delen van Zimbra. Geef je ogen goed de kost, want Zimra is back en hotter than ever. Mocht je heel enthousiast zijn geworden, hier kun je pre-orderen.

Meer Zimra? Hier het interview waarin we haar spreken over haar nieuwe bips.


En voor wie nog niet genoeg heeft gehad, hier nog meer Zimra:

Reageer op artikel:
Exclusief: de eerste sexy beelden van de nieuwe lingerielijn van Zimra
Sluiten