Yana is de eerste verleidster in het nieuwe seizoen van Temptation Island

Redactie 10 nov 2017 Girls

Het is nou niet een van de programma’s waar je heel veel intelligenter van gaat worden, maar het is natuurlijk wel entertainment van de hoogste plank: Temptation Island. You love it or you hate it.

Voor wie geen idee heeft: in het kort komt het erop neer dat stelletjes gaan kijken hoe goed hun relatie in elkaar steekt. Dat gaan ze testen door onafhankelijk van elkaar op een tropisch eiland vol drank en hitsige vrijgezellen te gaan zitten. Je kan wel raden dat het aantal schuinsmarcheerders niet op twee handen is te tellen.

Na de succesvolle revival van het programma vorig jaar, staat er in februari een nieuw seizoen op stapel. Een jubileumeditie, want dit wordt het tiende seizoen. En hoe vier je dat? Door meer afleveringen dan ooit tevoren te produceren. Zestien stuks maar liefst. Ook dit jaar zal de presentatie weer in handen zijn van Rick Brandsteder en zijn Vlaamse collega Annelien Coorevits.

Volgens Het Nieuwsblad hadden zich maar liefst 163 Vlaamse koppels aangemeld voor het programma. Uiteindelijk gaan er twee duo’s door, plus twee Nederlandse duo’s. Verder wordt het programma aangevuld met vrijgezellen.

Toevallig dat we het erover hebben, want de eerste vrijgezel van Temptation Island is bekend! Het Belgische Weekblad TV heeft weten te achterhalen dat Yanal Daems zal deelnemen aan het programma als verleidster. Dit wordt een valkuil voor de boys hoor. Moet je je voorstellen dat je zes bier, drie shotjes tequila en een baco in je mik hebt zitten, de temperatuur rond de 30 graden schommelt en deze blonde bimbo even bovenop je komt zitten. Goeie wedstrijd!

Mocht je liever iets anders kijken, vanavond is de docu I Am Heath Ledger op tv.

Reageer op artikel:
Yana is de eerste verleidster in het nieuwe seizoen van Temptation Island
Sluiten