Nieuwe Assassins Creed onder de naam ‘Legion’ keert terug naar Rome

redactie 26 Feb 2019 Entertainment

In oktober konden we al genieten van de open world game Assassins Creed Odyssey. Dit deel speelt zich af in het jaar 431 voor Christus. Nu gaat het gerucht dat de nieuwste Assassins Creed ”Legion” zal gaan heten. Vooralsnog moeten we het doen met de praatjes in de wandelgangen, maar stiekem weten we allemaal dat in de meeste gevallen deze informatie van een wel heel ‘betrouwbare bron’ afkomstig is. 

De nieuwste AC (Legion) zal zich rond het jaar 193 na Christus afspelen. De grote verrassing onder de fans is dat de game weer terug zal keren naar Rome. In Legion kun je net als in Odyssey kiezen tussen een man of vrouw om mee te spelen. Neem het op hoe je wilt. De namen van de speelbare karakters zijn ook al bekend. Cassius en Lucia. Mochten de geruchte toch niet kloppen, dan is dit wel heel creatief gegokt. Het plot zal zich hoogstwaarschijnlijk afspelen tijdens de uitbraak van een burgeroorlog in het Romeinse Rijk. Ubisoft gaf aan dat ze met Legion meer richting de fans willen denken, in de creatie van de nieuwe open-world game in de reeks.

De meest geliefde games uit 2009 werden in 2016 uitgebracht in remaster vorm voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dat dit meesterwerken zijn, is een understatement. Check de trailer om je nostalgische herinneringen te verfrissen. Zonder Abstergo natuurlijk.

Release

Naar verluidt zal Assassins Creed Legion volgend jaar verschijnen. Als dit allemaal klopt, dan kunnen we er van uit gaan dat tijdens de E3 in juni een trailer te zien zal zijn. We zijn inmiddels ook gewend dat de releases van de vorige AC games in oktober waren. Daarnaast is volgend jaar, ook weer volgens geruchte, het jaar van de PlayStation 5. Het zal toch niet zo zijn dat Ubisoft een multi-platform game gaat releasen? Natuurlijk wel. Of hoe ze het zeggen in de games wereld, ‘’It’s Ubisoft.’’ Enough said.

Reageer op artikel:
Nieuwe Assassins Creed onder de naam ‘Legion’ keert terug naar Rome
Sluiten