Voor deze vier vrouwen kijken wij vanavond naar Expeditie Robinson

redactie 6 sep 2018 Entertainment

Het moment waar een hoop mensen naar hebben uitgekeken is daar, want het jaarlijkse overlevingsfestijn met BN’ers én niet-BN’ers barst los! Jazeker, Expeditie Robinson begint vanavond weer. 19 Nederlanders gaan lekker survivallen op een of andere eiland in the middle of nowhere (in de Filipijnen, mocht je het je afvragen). Wij bekijken het allemaal  vanaf onze lui stoel onder het genot van een biertje en een vette zak chips. Wacht. Ga je helemaal niet kijken? Wij gaan je even op andere gedachten brengen.

Media-Analist Jaap van Zessen onthulde vandaag in het AD al welke 4 deelnemers sowieso naar huis gaan. Wij gaan dat niet vertellen. Dat moet je lekker zelf Googlen als je dat zo graag wil weten. Expeditie Robinson is van zichzelf al een leuk programma om naar te kijken. Toch zijn er bepaalde factoren die het allemaal net nog even leuker maken. De mooie vrouwen! In het verleden deden onder andere Kim Feenstra, Geraldine Kemper en Anno Nooshin al eens mee. En dat is maar een kleine greep uit de mooie vrouwen die aan Expeditie Robinson hebben meegedaan. Wij stellen de leukste van dit jaar aan je voor!

Famke Louise (#42)

Zij bestormde dit jaar de hitlijsten met haar liedjes. Op YouTube worden haar clipjes door vooral veel pubers smachtend bekeken en als kers op de taart kreeg ze dit jaar de FHM500-award voor Mooiste Social Media Prinses. Dat is niet meer dan terecht. We hebben deze Instapost als illustratiemateriaal. In een interview met RTL zei ze dat ze naar de dokter moest voor buikkrampen tijdens de expeditie. Je moet er wat voor over hebben Famke.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Loiza Lamers (#262)

Zij schreef geschiedenis door in 2015 als eerste transgender Holland Next Top Model te winnen. Haar prachtige verschijning laat vele harten kloppen. Ondanks dat ze vorig jaar een herseninfarct heeft gehad doet ze mee aan Expeditie Robinson. Respect!

View this post on Instagram

Never ever leaving this island 🌴 #mykonos #ditlichaamwordtmedemogelijkgemaaktdoorcardiogymwestervoort🤣

A post shared by Loiza Lamers (@loizalamers) on

Nienke Plas (#236)

Ze is een van de grappigste vrouwen van ons landje. Op haar YouTube-kanaal kijken maakt ze harde grappen en laat ze zien wat het échte leven is. Haar flinke dosis humor zal vast een fijne aanvulling zijn op Kamp Zuid. Haar Insta mag er ook zijn trouwens.

View this post on Instagram

Bijna Expeditie Robinson! Vanaf morgen iedere donderdag om half 9 op RTL5 🔥 ———————————————————————-NEW VIDEO ALERT 🚨Iedere week film ik los van de Shitty Diary, hoe en met wie ik naar de aflevering gekeken heb. De video drop ik dan de dag erna op de vrijdag om 18:00 op het wereldwijde net. Omdat er backstage pas echt sappige dingen gebeuren 😏

A post shared by Ma & Do 16:00 new video (@nienkeplas) on

Stijn Fransen (#265)

Dit grote talent heeft jarenlang gespeeld in Spangas en GTST. Ze kan trouwens vet goed dansen. In het RTL-programma Dance Dance Dance werd zij dan ook tweede. Misschien zit er tijdens de expeditie wel een opdracht tussen waarin er gedanst moet worden. Dan weten wij wel op wie we ons geld inzetten. Go Stijn!

View this post on Instagram

Wie danst er vrijdag 31 augustus om 23u in Vondelgym oost met mij het weekend in?! 💃 Schrijf je in voor de gratis dansworkshop op: www.24hoursbemorehuman.nl • • • • #24hoursbemorehuman #bemorehuman #reebok #vondelgym #vondelgymoost #dance

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen) on

Mocht je nog niet helemaal opgewarmd zijn, misschien helpen deze eerste Expeditie Robinson beelden je. Vanavond om 20:32 uur op RTL5. Zin an!

Reageer op artikel:
Voor deze vier vrouwen kijken wij vanavond naar Expeditie Robinson
Sluiten