4 blonde redenen om dit jaar Expeditie Robinson te kijken

Redactie 5 Sep 2017 Girls

Met de bekendmaking van Lil’ Kleine is het deelnemersveld van Expeditie Robinson compleet. 19 Nederlanders gaan proberen te overleven op een bountyeilandje ergens in de middle of nowhere in Azië. Voor het eerst gaan 4 niet BN’ers meedoen aan de strijd, zij nemen het op tegen 15 beroemde landgenoten. Expeditie Robinson is traditiegetrouw een kijkcijferhit van jewelste, maar wij geven je vier goede redenen om dit jaar te gaan kijken.

De opdrachten zijn altijd spectaculair en briljant, maar het programma wordt natuurlijk nog een flink stuk aantrekkelijker gemaakt dankzij de aanwezigheid van knappe vrouwelijke deelneemsters die jaarlijks aan de aftrap verschijnen.

Expeditie Robinson Geraldine Kempe
Geraldine tijdens Expeditie Robinson in 2013. (Foto: RTL Nederland)

Elke editie weer zitten er wel een paar vrouwelijke toppers tussen die wij tot de mooiste vrouwen van het land rekenen. Geraldine Kemper, Kim Feenstra, Sylvia Geersen, Ancilla Tilia, Veronica van Hoogdalem,  Jessie JazzAnna Nooshin, Zimra Geurts, allemaal hebben ze de afgelopen jaren in bikini over het witte zand geparadeerd.

Natuurlijk zonder make-up. Maar dan komt de pure schoonheid helemaal aan de oppervlakte drijven. Ook dit jaar wordt het weer de moeite waard om te kijken, met liefst vier FHM500-vrouwen in de gelederen. Wij stellen ze aan je voor, met tussen haakjes hun notering in de FHM500 van het afgelopen jaar.

1. Anouk Hoogendijk (#54)

De mooiste sportvrouw van Nederland 2016! Voetbalde voor Ajax, Arsenal en Oranje, maar heeft haar kicksen inmiddels aan de wilgen gehangen. Sprint in een klap door naar Expeditie Robinson. Met haar winnaarsmentaliteit een kandidate voor de topplaatsen.

Enjoy this beautiful day! ☀️Wat zijn jouw plannen? Ik ga genieten, hardlopen en 2x voetbal kijken ?. ( ?: @bulletray )

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) on

2. Shelly Sterk (#73)

De welkome frisse verschijning in televisieland. Dartelt over de buis als presentatrice van Galileo en als verslaggever van RTL Boulevard. Wil in Robinson graag erachter komen hoe sterk ze echt is. Onze support heeft ze!

Joehoe! Lach het weekend tegemoet! ??

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk) on

3. Marieke Elsinga (#383)

Spetterde het afgelopen seizoen van de buis als de sidekick van Humberto Tan. Is grappig, lekker bijdehand en heeft die mooie Rotterdamse tongval. Jup, die willen we maar wat graag zien battlen tegen Lil’ Kleine.

Foto: @williamrutten

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on

4. Joëlle Witschge (#6)

Met haar zesde positie de grote verrassing in de FHM500 van afgelopen jaar. Gaat samen met haar vader Richard (you know, de ex-speler van Barcelona en Ajax) proberen hoge ogen te gooien in de oceaan bij Maleisië. Voor het eerst in de historie van Expeditie Robinson dat een vader en dochter meedoen aan het programma trouwens. Dat Joëlle weet wat afzien is, bewijst wel het feit dat ze eerder al de marathon van New York uitliep. Laten we hopen dat ze het volhoudt tot de finale.

?

A post shared by Joëlle Witschge ? (@joellewitschge) on

Reageer op artikel:
4 blonde redenen om dit jaar Expeditie Robinson te kijken
Sluiten