Er zijn vorige week een hoop prijzen uitgereikt bij de FHM500 Awards. Shelly Sterk ging er natuurlijk vandoor met de prijs voor Mooiste Vrouw van Nederland, dat weten we allemaal wel. Suzanne Schulting is ook wel bekend (net zoals haar billen die inmiddels ook Dumpert fame hebben bereikt). Maar laten we vooral Famke Louise niet vergeten! De YouTuber / zangeres ontving uit handen van mattie Ronnie Flex de prijs voor Mooiste Social Media Prinses. Dat is dubbel en dwars verdiend.

Scoor nu jouw FHM500 exemplaar bij aankoop van een TABAC product naar keuze. Je krijgt ‘m er gratis bij, dus dat is lekker meegenomen! Je besteld ‘m hier online via wehkamp.nl en anders loop je even langs bij de Etos of DA, want daar hebben ze ‘m ook. Heel veel plezier ervan!

Het afgelopen jaar kon je geen showbizzwebsite openen of je zag Famke Louise wel voorbij komen. Met een ongekend offensief wist ze de afgelopen maanden door te dringen in de huiskamers van de diepste krochten van ons land. Niet in de laatste plaats dankzij superhits als Vroem, waarmee ze de hitlijsten bestormde.

Iedereen had wel een mening over de zangeres. Wij vonden haar vooral een coole chick waar we ons petje diep voor afnemen voor wat ze het afgelopen jaar allemaal heeft bereikt. Vandaag dropte ze een foto waar de thermometer spontaan een paar graden van omhoog schoot. Dan zul je het met ons eens zijn: die prijs voor Mooiste Social Media Prinses is dik en dik verdiend. Meer van dit, Femke!

Femke in de FHM500 bewonderen? Haal hier jouw magazine in huis!

☀️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

😘

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

HAPPY M☀️NDAY.

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Foto: Instagram @shxtsfiredofficial