Voetbalhengst Zlatan schaft merrie aan in de Achterhoek

Redactie 6 okt 2017 Entertainment

Manchester United-speler Zlatan Ibrahimovic is een uniekeling, dat is een ding dat zeker is. Met zijn altijd heerlijk controversiële uitspraken kroont hij zichzelf tot voetbal cultheld. Maar wat de 36-jarige spits nou weer heeft gedaan, zal je echt verbazen.

Geld om in te zwemmen, maar Zlatan wilde een knol uit de Achterhoek. Ja, je hoort het goed. De wereldberoemde voetballer kocht een fokmerrie van twee broers uit het dorpje Gelselaar. De long legged beauty werd verzorgd door Sander en Vincent, van Stal Geerink.

De mannen hadden geen flauw idee wie de groot-geneusde man was die hun ‘Dieni’ kocht. Sander en Vincent houden van paarden, niet van ballen. “Ik heb de man nog nooit gezien, en zou ‘m tot gisteren niet herkennen ook. Ik volg voetbal totaal niet en wist echt niet wie hij was, totdat mensen me erop wezen. Nu heb ik het opgezocht en hij blijkt inderdaad wereldberoemd. En vinden we het eigenlijk wel hartstikke leuk”, aldus de paardenfokker.

Trots als een pauw zijn ze nu, Zlatan postte namelijk een foto van de merrie namelijk op zijn instagramaccount. Maar liefst 28 miljoen volgers heeft de voetballer, en dat vinden paardenlui Sander en Vincent toch stiekem wel vet. Snappen wij. Zo heeft Ibacadabra na z’n nieuwe jacht opnieuw een leuke aankoop gedaan. Lekker aan het spenden die Zweed!

Meer Zlatan? Moet je vooral zijn 11 meest opmerkelijke uitspraken eens lezen.

Animal recognizes Animal. My new challenge: Grande Dieni (6yo mare Eldorado vada Zeshoek X Parsifal) @micholdelsignore

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Foto: Wikimedia

AD

Reageer op artikel:
Voetbalhengst Zlatan schaft merrie aan in de Achterhoek
Sluiten