Voor €5000 met 60 vrouwen van bil gaan op idyllisch eiland

Redactie 6 okt 2017 Entertainment

Hedonisme in het meest pure van zijn vorm: een schitterend eiland, een lading aan gretige maar vooral sexy dames en genoeg alcohol om een stad mee te verdoven. Over dreams come true gesproken.

Good Girls Company zet al onze fantasieën om in realiteit. Met 30 vrienden kan jij vier dagen leven als Mick Jagger en Hugh Hefner. Op dag twee staat er bijvoorbeeld 30 minutes in paradise op de agenda, waarbij elke vakantieganger een half uur lang behaagd zal worden door maar liefst 16 dames. Nee, dat is geen typfoutje, jouw Willy wordt dan inderdaad door ZESTIEN dames in de watten gelegd. In totaal zullen er 60 dames aanwezig zijn om jou en je vrienden te vermaken, voor ieder twee dus. Good Girls Company laat daarbij weten dat ruilen en delen helemaal toegestaan is.

Verder hoef je je niet druk te maken om schrijnende GGD-situaties, alle dames zijn op soa’s getest en condooms zullen overal royaal aanwezig zijn. Net als de drank, ook dat is onbeperkt inbegrepen.

Het enige wat nog tussen jou en dit paradijs staat, is de burgemeester van Cartago. Die saaie piet doet enorm zijn best om jouw dromen te saboteren. Hij wilt niet dat zijn stad met dit soort onorthodoxe bezigheden wordt geassocieerd. Of het Good Girls Company gaat lukken, moet dus nog even blijken. 24 tot 27 november zou dit bescheiden tripje plaats moeten vinden, misschien een idee om te opperen als bedrijfsuitje?

Foto: Good Girls Company

AD

Reageer op artikel:
Voor €5000 met 60 vrouwen van bil gaan op idyllisch eiland
Sluiten