Vriendenvakantie in Zuid-Frankrijk til je naar torenhoog niveau met deze villa

Redactie 7 jul 2018 Entertainment

Als je nog nooit in Frankrijk bent geweest dan is er eigenlijk iets mis met je. Het land waar de rode wijn rijkelijk vloeit. Als je geen wijn lust, geen excuus want het land heeft nog zoveel mooie dingen als de Eiffeltoren, prachtige natuur en anders kun je nog altijd even Paris Saint-Germain aanmoedigen. Met deze villa moet je vakantie helemaal goed komen.

Er is namelijk niets lekkerder dan ondergedompeld worden in overbodige luxe. Deze AirBnB villa valt zeer zeker onder deze categorie. Wat bedoelen we hiermee? Nou, je krijgt er grote welkomsthal, een garage, een lounge, huge eetkamer met een luxe keuken, meerdere slaapkamers en badkamers. Nu komt hét puntje waar wij zo verliefd op zijn.

De hele villa is op zichzelf al heel dik. Je krijgt er namelijk ook nog eens een 30 meter lang zwembad. Dat betekent dat je kunt gaan oefenen om dezelfde status als Pieter van den Hoogenband te bereiken. Baantjes zwemmen als een malle met een prachtig uitzicht. Take our money! Moet je er wel 600 euro per nacht voor over hebben, slik.

Reageer op artikel:
Vriendenvakantie in Zuid-Frankrijk til je naar torenhoog niveau met deze villa
Sluiten