Er is een spijkerharde serie over Willem Holleeder in de maak

redactie 18 dec 2018 Entertainment

Begin januari komt de serie Judas op Videoland te staan. Deze spijkerharde dramaserie is de verfilming van het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. De eerste trailer is behoorlijk heftig en zet meteen al goed de toon voor wat we kunnen verwachten. 

Rifka Lodeizen kruipt in de huid van Astrid Holleeder. Gijs Naber vertolkt de rol van haar beruchte broer. Bas Keijzer speelt Holleeders voormalige collega Cor van Hout, een rol die Gijs Naber eerder speelde in De Heineken Ontvoering.

Verhaal

Astrid groei op in de Amsterdamse Jordaan en komt er op jonge leeftijd al achter dat ze beduidend anders is dan haar broers en zus. Haar vader is behoorlijk gewelddadig, waardoor ze probeert het gezin te verlaten. Iedere keer weer wanneer dat lijkt te lukken, komt haar familie weer in beeld, vooral Willem neemt daarin het voortouw. In de serie wordt het verhaal opgebouwd naar het moment dat Astrid, Willem verraadt aan justitie. De serie laat zien hoe pijnlijk alles is en waarom ze haar broer wel moest verraden. De serie is vanaf 6 januari op Videoland te zien en zal ook wekelijks op RTL te zien zijn.

Reageer op artikel:
Er is een spijkerharde serie over Willem Holleeder in de maak
Sluiten