Mocro Maffia krijgt definitief een tweede seizoen

redactie 18 dec 2018 Entertainment

Het eerste seizoen van de maffiaserie was een daverend succes. Iedereen die je ernaar vraagt, heeft ‘t in een recordtijd achterover gebinged. De grote vraag was dan ook of er een tweede seizoen zou komen van Mocro Maffia. Hijs de vlaggen, want nu is bekend geworden dat die er definitief aankomt.

Eerder schreven we al dat er waarschijnlijk een tweede seizoen zou uitkomen, alleen de bevestiging hadden we nog niet. Nu is hij er dan eindelijk en daar zijn we maar wat blij mee, want dit is een van de beste Nederlandse series die we de laatste jaren hebben gezien. Niet meer dan logisch dat enorm veel vraag was naar een tweede seizoen. Videoland zou wel helemaal mesjogge zijn, als ze niet aan die vraag zouden voldoen.

Wie en wanneer?

Nou, er komt dus een vervolg aan. Heel erg leuk allemaal, maar speelt iedereen nog wel in het vervolgseizoen en wanneer komt het op Videoland? In de serie kon je zien dat bijvoorbeeld Belg het niet heeft overleefd. Die zal je dus ook niet uit z’n dood zien opstaan, maar ook de 16-jarige muis maakt het allemaal bijzonder spannend. Later vindt Muis het hoofd van zijn broer op een plein waardoor hij enorme wraakgevoelens zal hebben. De verwachting is dat het tweede seizoen ook in het teken van die gebeurtenis zal staan. Videoland heeft verder nog niet heel veel details bekend gemaakt, dus wanneer we kunnen genieten van de strijd tussen de twee maffiabendes blijft voorlopig nog een vraagteken.

Achmed Akkabi, hoofdrolspeler in Mocro Maffia, vertelt het volgende tegenover RTL: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

View this post on Instagram

YES! 🔥 Seizoen 2 van Mocro Maffia is officieel!! 🙌🏻 #MocroMaffia #Videoland

A post shared by Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie) on

Mocro Maffia

Heb je de serie nog nooit gezien? No problem, mate. Wij vertellen wel effe kort waarover deze bloedstollende serie gaat. Mocro Maffia is geïnspireerd op het gelijknamige boek en gaat over de meedogenloze strijd in de Amsterdamse onderwereld. De gangsteroorlog draait voornamelijk om twee, overwegend Marokkaanse, rivaliserende bendes die beide gelokaliseerd zijn in Amsterdam.

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Mocro Maffia krijgt definitief een tweede seizoen
Sluiten