Vice komt met handige pillensplijter voor het perfecte halfje

Redactie 27 jun 2018 Entertainment

Met een XTC pil op maakt een avondje stappen stukken leuker. Je kunt ineens stukken harder lachen en alles is gewoon veel gezelliger en leuker. Soms is dat niet zo. Als een XTC pil een te hoge dosering heeft. Vice heeft daar een trucje voor bedacht.

Vice komt met de campagne ‘De Bijsluiter’, hier valt een splitter onder om zo XTC pillen easy te splijten in halfjes of kwartjes. Uit onderzoek van Vice Benelux blijkt namelijk dat eigenlijk niemand zijn of haar pillen controleert. Het risico dat er een te hoog gedoseerde pil bij zit, is dus best groot. Slechts 9 procent check zijn pilletje voor gebruik en dat is dus veel te weinig. Dit idee komt ook omdat wij hardcore pillenslikkers zijn.

Opletten

We begrijpen allemaal wel dat dit verstandig is om te doen. Toch doen we het niet en dat is geen goede zaak. De Bijsluiter moet er dus voor zorgen dat jij beter gaat opletten met wat je inneemt en in hoeveelheid. Je kunt nu dus makkelijk je XTC pil splijten in een halfje of een kwartje. Zo floep je minder snel een hele pil naar binnen. Goed bezig Vice.

Promotie

Dit is niet het enigste middel die Vice inzet om meer aandacht te vragen voor het XTC gebruik. Samen met Unity zetten ze een hele campagne op om het XTC gedrag in tha picture te zetten. Ze gaan ook festivals af en maken zelfs shirts om dit te promoten. Dus let goed op voordat je zo’n gekleurde rakker achterover tikt.

Reageer op artikel:
Vice komt met handige pillensplijter voor het perfecte halfje
Sluiten