Waarom de Mirror Black-versie van de OnePlus 6 de beste keus voor jou is

Redactie 27 jun 2018 Entertainment

Gast, heb je die OnePlus 6 nog steeds niet gekocht? Is er iets mis met je ofzo? Hij is superschnell, ziet er  potverdikkeme strak uit en dat alles voor een prachtige prijs. Daar kan de iPhone X niet tegenop. Gelukkig biedt OnePlus ons een hele reeks aan soorten mobiele telefoons aan waar we tussen kunnen kiezen.

OnePlus is behoorlijk soepel bezig, want ze bieden drie soorten telefoons met allerlei puntjes waaruit je kunt kiezen. Lekkere ruime keuze en dat is ook heel belangrijk. Je wilt immers de beste mobiele telefoon voor jou en dat begrijpen we volkomen. Vandaar dat wij je een duwtje in de goede richting geven zodat je weet welke phone het beste is voor jou. Slim hè? Precies.

OnePlus

Broertjes en zusjes

Wij hebben de smartphones even voor je getest en bij ons komt de Mirror Black-variant als nummer 1 uit de boekies. Laten we beginnen bij het uiterlijk. Wees eerlijk, als jij een leuke chick tegenkomt tijdens het uitgaan kijk je ook eerst naar haar uiterlijk. Niet dat dit het belangrijkste is, maar hé, het oog wil ook wat. Als we de Mirror Black met de andere varianten vergelijken, ziet deze er een stuk strakker uit. Je kunt kiezen uit de Mirror Black, Midnight Black en de Silk White. Stuk voor stuk beauty’s, maar wat ons betreft is er een model dat er bovenuit steekt. Stuk voor stuk knapperds, maar wat ons betreft is er één model dat er bovenuit steekt.

OnePlus
Van links naar rechts: Midnight Black – Mirror Black – Silk White

Shiny as hell

De Midnight Black heeft geen shiny achterkant, de Mirror Black wel. Daar houden wij wel van. Het heeft meer zo’n look-at-me-I-am-fucking-fabulous-attitude. De Mirror Black is shiny as hell. Het geeft toch meer een gevoel dat je echt een peper de peper dure telefoon in handen hebt. Daar maak je indruk mee. De achterkant heeft nog een leuk extraatje. Misschien niet waar je in eerste instantie aan denkt, maar doordat de achterkant van glinsterend glas is, kun je ‘m ook nog eens als spiegel gebruiken. Da’s toch handig als jij net voor een eerste date een bak hachee naar binnen hebt gewerkt. Nou kun je je vraagtekens zetten bij een bak hachee eten voor een eerste date, maar neem van ons aan: het gebeurt.

Cheap

Dit is een heel mooi puntje. De OnePlus 6 Mirror Black is ook nog eens de goedkoopste is zijn klasse. De Silk White en de Midnight Black zijn een paar tientjes duurder. Dit vanwege de automatische 8 GB RAM geheugen en de extra hoeveelheid gigabite opslag. Wij blijven Nederlanders en we houden van geld besparen. De Mirror Black is dan perfect voor je als je niet van teveel uitgeven houdt. Wij hebben ‘m getest en ‘ie ligt ook eens zo lekker in de hand. Door de glanzende glazen achterkant heeft de phone zo’n steady gevoel. Vinden we heel chill. Heb je nog meer info nodig? Aanschaffen dat ding.

OnePlus

In samenwerking met OnePlus

Reageer op artikel:
Waarom de Mirror Black-versie van de OnePlus 6 de beste keus voor jou is
Sluiten